Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Prezentacija programa kulturne razmjene u SAD

Autor: Z L

11.06.2009. 22:00
Prezentacija programa kulturne razmjene u SAD


Danas u 16 sati u prostorijama studentskog kluba “Božo Lerotić” organizacija BHV education održati će prezentaciju “Au Pair” programa kulturne razmjene.
Ovaj program kulturne razmjene namijenjen je mladim ljudima, prvenstveno djevojkama između 18 i 26 godina koje žele provesti 12 mjeseci u SAD-u u američkim obiteljima u kojima će čuvati djecu. Za 45 sati rada tjedno one dobivaju smještaj i hranu, plaćen put do Amerike, tjedni džeparac od 195 $ (do 10.000$ godišnje), plaćeno osiguranje i plaćeno pohađanje tečaja na lokalnom fakultetu.
 Dodatna prednost je što se može birati regija ili grad u koji žele ići, a polaznici sami odabiru obitelj u kojoj će provesti godinu dana. Cijeli program organiziran je u suradnji s američkim State Departmentom koji jamči sigurnost programa.
BHV Education se od 1995. godine bavi programima školovanja u inozemstvu i kulturnim razmjenama. U proteklih 12 godina bilježi više od četiri tisuće polaznika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Više detalja možete saznati internet stranicama www.bhvedu.com