Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Odbojkašice Posedarja u Drugoj ligi

11.06.2012. 22:00
Odbojkašice Posedarja u Drugoj ligi


Kvalifikacijska utakmica za ulazak u Drugu odbojkašku ligu ispunila je posedarsku školsku dvoranu. Na kraju slavlje na terenu i oko njega jer su pobjedom protiv Šibenika Posedarke izborile plasman u Drugu ligu – jug. Predvođene Majom Nekić i Anom Doljanin domaće su igračice nakon gubitka prvog seta u sljedeća tri slavile i to sve u neizvjesnim završnicama.
Unatoč vodstvu Posedarje tijekom cijelog prvog seta Šibenčanke su povele 1:0. U drugom setu odličan početak gošći koje su vodile 8:2 i činilo se da su domaće pred potonućem. No, uslijedio je preokret koji je donio 1:1 u setovima. U trećem setu igračice Posedarja mudrom završnicom pobjeđuju 25:23 da bismo u četvrtom setu vidjeli pravu malu dramu. Domaće vode 24:20, ali uz nekoliko pogrešaka Šibenčanke dolaze na 24:24. Ipak, do potpunog preokreta nije došlo. Domaće su imale dovoljno koncentracije i izborile najveći uspjeh posedarskog sporta plasiravši se u Drugu ligu.
– Presretan sam i svoju radost dijelim s mojim igračicama. Ovo je povijesni uspjeh u Posedarju, a kad se zna da sami sebi plaćamo sve, onda je jasno koliko imamo ljubavi prema odbojci. Hvala djevojkama na odličnoj igri i našoj vjernoj publici koja nas je bodrila cijelo vrijeme – izjavio je Šime Bolić, trener Posedarja.


POSEDARJE – ŠIBENIK 3:1


(23:25, 26:24, 25:23, 27:25)
POSEDARJE – Dvorana Osnovne škole “Braća Ribar”. Gledatelja: 50. Suci: Stipe Belić (Zadar) i Lorena Marić (Zadar).
POSEDARJE: Kaštela, A. Doljanin, Nekić, Klanac, Kolčeg, Vulić, Knežević, Zurak, I.Doljanin, Demo, Bajlo. Trener: Šime Bolić.
ŠIBENIK: Erceg, Šarin, Belamarić, Nakić, L. Jelić, Marić, I. Jelić. Trener: Sreto Branković.