Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Novom agencijom ravnat će Vladimir Kovačević

Autor: Ljiljana Jurjević

11.06.2013. 22:00
Novom agencijom ravnat će Vladimir Kovačević

Foto: Zvonko KUCELIN



Upravno vijeće Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA, donijelo je još prije mjesec dana rješenje  o izboru ravnatelja te agencije, i to u osobi Vladimira Kovačevića, inače člana predsjedništva Županijskog odbora HSP-a dr. Ante Starčević. Doneseno je, dakle, rješenje, ali ne i odluka o imenovanju, jer u tijeku je žalbeni rok nakon čijeg isteka se donosi odluka o imenovanju. Potvrdio nam je to i sam Kovačević koji je, kaže, prošli tjedan poštom dobio rješenje o svom izboru za ravnatelja novoosnovane agencije.
– Dobio sam rješenje, ali još traje žalbeni rok. U rješenju piše, ukoliko ne bude primjedbi na moj izbor da ću na dužnost stupiti 15. srpnja ove godine, kazao nam je kratko Kovačević, koji je po zanimanju diplomirani inženjer strojarstva i trenutno zaposlen u poljoprivrednoj zadruzi. Proceduru su prošli, kaže još Kovačević, svi kandidati i svi su išli na testiranje, nakon čega je izbor pao na njega.
Podsjetimo, Vladimir Kovačević jedno je vrijeme bio i predsjednik Županijske skupštine, tada kao član HSS-a. U međuvremenu je promijenio stranku i učlanio se u HSP dr. Ante Starčević, koalicijski partner HDZ-a koji je na nedavnim lokalnim izborima premoćno pobijedio, kako u Zadru, tako i u Zadarskoj županiji.
Adresa Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije bit će u hotelu Lanterna (bivši hotel Beograd), na  Liburnskoj obali br. 6.