Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Privedeni Poljaci koji su pokazivali spolovila i pretukli taksista

12.06.2018. 07:37
Privedeni Poljaci koji su pokazivali spolovila i pretukli taksista


ZADAR – Zbog napada na taksista kojemu su slomili podlakticu, a nakon toga mu i razbili stakla na automobilu pivskim bocama zadarska policija privela je dva Poljaka stara 20 i 30 godina. Uz kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari privedeni pritvorskom nadzorniku PU zadarske.
Incident u kojemu je nastradao 58-godišnji taksist Ubera dogodio se u nedjelju oko 1 sat u noći na Boriku ispred kluba Yachting. Kada je vozač stao na autobusnom stajalištu kako bi iskrcao putnice, automobilu koji je vozio prišli su pijani mladići koji su počeli provocirati putnice i vozača te navodno i pokazivati spolovila, a zatim su i napali taksista. Pri pokušaju da ga izvuku iz automobila slomili su mu podlakticu, a kada se krenuo udaljavati za njim su bacali boce.
Putnice su pobjegle i nisu ozlijeđene u napadu pijanih Poljaka.
Iz PU zadarske kažu kako su policijski službenici Prve policijske postaje Zadar proveli kriminalističko istraživanje nad dva poljska državljana u dobi od 30 i 20 godina te ih se, zasad, sumnjiči za kaznena djela teška tjelesna ozljeda i oštećenje tuđe stvari, odnosno automobila u vlasništvu 36-godišnjaka.