Pervan do suza nasmijao Privlačane

Slika korisnika admin
Branko BOŽIĆ

Punih devedeset minuta smijeha i zabave priredio je brojnim Privlačanima i tamošnjim domaćim i stranim gostima poznati hrvatski glumac i komičar Željko Pervan, uprizorivši u subotnjim večernjim satima na ljetnoj pozornici u centru mjesta na Kolištu vrlo zanimljivu i komičnu stand up komediju pod nazivom ¨Na rubu Europe¨.

Željko Pervan iskazao se pravim majstorom svog zanata, a publika je od samog početka do kraja u svakoj njegovoj rečenici prepoznavala sebe i našu hrvatsku svakodnevnicu. Svakom svojom rječju, gestom ili pak prepoznatljivom mimikom izazivao je gromoglasni smijeh, povremeni pljesak i ovacije. Nema čega se nije dotaknuo, od bivših i sadašnjih hrvatskih političkih struktura, odnosa Hrvata sa susjedima, posebice sa Slovencima, domaćem turizmu, umirovljenicima, stanovnicima čuvenog hrvatskog zatvora Remetinec, radnicima, udovicama......

Za premijerno gostovanje u Privlaci kao i ono što su doživjeli, a što se ne može svaki dan pruštiti u smislu šale i smjeha okupljeni, veseli i nasmijani do suza Privlačani i njihovi gosti na koncu su neponovljivog Željka Pervana ispratili velikim pljeskom i ovacijama.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno