Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

FOTOGALERIJA: Cijela županija u stanju totalne euforije i ekstaze

12.07.2018. 15:46
FOTOGALERIJA: Cijela županija u stanju totalne euforije i ekstaze


BIBINJE/SUKOŠAN/TURANJ/SV. FILIP I JAKOV, PAKOŠTANE/BENKOVAC – Ljudi moji, jel' ovo moguće, Zadarska županija je u Raju, Hrvatska je u Raju. Hrvatski sokolovi bili su bolji i srčaniji, u divovskoj borbi savladali su engleska Tri lava. Engleska u suzama, Hrvatska slavi.
Navijačka atmosfera nakon posljednjeg sučevog zvižduka na stadionu Ljužnjiki u Moskvi došla je do usijanja, totalne euforije, ekstaze, ludnica. Zlatka Dalića sokolovi su ispisali povijest, Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva. Noć kada Zadarska županija i Hrvatska nije spavala, snivala je snove svih vatrenih igrača i navijača.
Svi smo na trenutak zaboravili na svakodnevnicu, Vatrene po prvi put u povijesti gledat ćemo u finalu Svjetskog prvenstva. Nestvarno za duboko podijeljenu zemlju, svi smo jedinstveni u Domovini, nogometna lopta je Hrvate i sve hrvatske građane, ali i mnoge turiste, svrstao pod jednu zastavu. Domovinska i iseljena Hrvatska, Hrvati u BiH i svijetu su jedna duša i jedno tilo, neka ne prestane. Još smo u bajci i nadnaravnom virtualnom svijetu, još uvijek živimo san, najljepši san hrvatskog nogometa.
Euforija, pjesma, veselje, zagrljaji, poljupci, suze radosnice, bengalke, vatrometi, karuseli, skakanje u more. Kako će tek biti u nedjelju kad Hrvatska osvoji Mundijal 2018.