Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Saznali smo što će Duško Lokin učiniti s perikom nakon finala

12.07.2018. 12:32
Saznali smo što će Duško Lokin učiniti s perikom nakon finala


Ako budemo prvaci svijeta skinut ću periku, izjavio je prije  nekoliko dana Duško Lokin i očekivano postao vijest dana u zemlji. S obzirom  na to da je hrvatska nogometna reprezentacija dobila Englesku s rezultatom 2:1 popularnom pjevaču telefon ne prestaje zvoniti.


 


– Je, od jutra me zovu svi mediji i pitaju hoću li to stvarno napraviti,  smije se Lokin. 




 


I hoćete li, pitamo ga.


 


– Da, svoje ću obećanje održati no nisam precizirao kako ću to napraviti. Svi misle da će to biti na nekom javnom mjestu, na televiziji i slično, no neće. Bit će to pod mojim uvjetima, u krugu mojih prijatelja. Živi bili pa vidjeli, objašnjava Lokin. 


 


Zadarski će pjevač, kako saznajemo, u nedjelju biti u Sloveniji, gdje već ima dogovoren koncert. 


 


– Zvali su me iz tri veća hrvatska grada i nudili 5 000 eura da pjevam u nedjelju nakon finala no sve sam ih odbio jer već imam tri dogovorena koncerta u Sloveniji, informira nas pjevač i dodaje da je priča s perikom izazvala toliko zanimanje da su čak i kolege glazbenici imali  što za reći.


 


– Mladen Grdović mi je rekao da više nikada neće pjevati sa mnom  ako to napravim kao i neki drugi prijatelji iz branše koji su mi rekli da više nema turneja po SAD i Kanadi ako skinem periku, dodaje kroz  smijeh Lokin i zaključuje da ideja nije nikada bila trajno skinuti ju, već samo kratko, pred svojim najbližnjima.