Kaznena prijava 58-godišnjaku koji je iz ilegalnog malokalibarskog pištolja ozlijedio 30-godišnjaka te proizvodio i prodavao marihuanu

Slika korisnika mkvanja
Opće opasna radnja/ Neovlaštena proizvodnja i promet drogama
Ilustracija
Kod osumnjičenog pronađeno i 15 komada zasađenih stabljika marihuane visine od 5-25 cm

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i Odjela općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, 58-godišnjaka se sumnjiči da je 9. prosinca 2018.godine na širem zadarskom području iz ilegalnog malokalibarskog oružja ozlijedio tada 30-godišnjaka, koji je zadobio lakše tjelesne ozljede .

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod 58-godišnjaka je pronađeno 5 sušenih stabljika droge marihuana visine od 68-96 cm, grumen od 28 grama marihuane, 15 komada zasađenih stabljika marihuane visine od 5-25 cm, te pištolj cal. 7,65 mm sa 31 kom pripadajućeg streljiva, kojeg ilegalno posjeduje.

Protiv 58-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno