Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Odgađaju se koncerti na Forumu

12.07.2021. 08:26


S obzirom na očitovanje Stožera Grada Zadra o koncertima koji su se trebali održati od 14.-16.srpnja na Forumu u gradu Zadru iste odgađamo.
Kako je mali period prilagodbe koji imamo od danas do dana koncerta i pošto je veliki broj ulaznica već kupljen, na žalost smo se našli u nezgodnom položaju te smo morali izabrati jedinu opciju koja nam se čini u ovoj situaciji najmanje štetna za publiku. Od prvog dana prodaje, putem naših telefona i maila dobivali smo veliki broj upita da li na koncert mogu doći osobe koje nisu cijepljenje, te znamo da je veliki broj njih i kupio ulaznice. Koncerti su se trebali održati na otvorenom, u kontroliranim uvjetima, sa poštivanjem razmaka između stolica (sjedeći koncerti), te su na istima  mogli sudjelovati svi građani i to: osobe s COVID potvrdama ili osobe bez COVID potvrda uz poštivanje svih epidemioloških mjera. S obzirom na promjenu situacije danas smo primorani otkazati sva tri koncerta u našoj organizaciji i to: 
14.srpanj – Damir Urban & 4
15.srpanj – Marija Mirković i CAMBI
16.srpanj – Amira Medunjanin
Ovim putem se ispričavamo na eventualne neugodnosti prouzročene odgodom. Nove termine koncerata ćemo uskoro objaviti, po dogovoru koji se ocekuje izmedju izvodaca, HGU-a, Ministarstva kulture, Stozera i organizatora. Ukoliko ćete biti spriječeni doći na novi datum, ulaznicu ćete moći vratiti na mjestu gdje ste je i kupili, novac će Vam u potpunosti biti vraćen.
Ovim putem zahvaljujemo na besprijekornoj suradnji TZ Grada Zadra, svim suradnicima i svim zadarskim medijima.