Razbojnik mu zadnjim kotačem prešao preko stopala

Slika korisnika admin
Autor: 
Lopov je 24-godišnjem Zadraninu pokušao ukrasti automobil "renault espace"

Mladi 24-godišnji Zadranin N.K. ozlijeđen je kada je u utorak noću oko 2.20  sati, pokušao spriječiti razbojnika da mu ukrade automobil  koji je bio parkiran ispred  kuće u kojoj stanuje,  u Ulici  Grgura Budislavića na predjelu Bokanjca.
Mladić je ostavio otključan  "renault espace" i to još s ključem u kontakt bravi, a lopovu  nije preostalo ništa drugo, već  da sjedne i okrene ključ.
No, 24-godišnji vlasnik je  čuo i očito prepoznao zvuk  svog "renaulta" te je istrčao iz  kuće i kroz suvozačeva vrata  pokušao spriječiti razbojnika  da mu ukrade automobil.
Lopov je u tom trenutku  reagirao brzo te ga odgurnuo i  odvezao se.
Ali, pri očajničkom pokušaju da ga zaustavi i spriječi u  krađi, vlasnik "renaulta" je  pao na pod te mu je razbojnik  zadnjim kotačem prešao preko desnog stopala.
Kako smo saznali, riječ je o  nagnječenju stopala, ali je  24-godišnjak odbio liječničku  pomoć kada je ekipa hitne  pomoći zajedno s policijom,  nakon njegove dojave, stigla  na mjesto krađe.
Nedugo nakon događaja,  otac vlasnika automobila je u  ulici Put vrela pronašao napušten automobil, ali lopovu  naravno ni traga.
Sada ga zadarski policajci  pokušavaju uhvatiti, no kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja već je podnesena.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno