Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Nogometni sudac Pere Šušić zarađivao kao svodnik?!

Autor: Minja Gugić

11.08.2009. 22:00
Nogometni sudac Pere Šušić zarađivao kao svodnik?!


Iznajmio je apratman za ženu iz Srbije u kojoj je ona pružala seksulane usluge. Prema nekim našim izvorima uhićen je nakon što je bio praćen, pa je upao u policijsku klopku
Pere Šušić, 48-godišnjak iz Zadra – bivši nogometni sudac, jučer je uz kaznenu prijavu priveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zadru Anti Aniću zbog sumnje da je organizirao međunarodnu prostituciju, odnosno bavio se svodništvom.
On je, naime, uhićen jučer ujutro, međutim prema nekim našim izvorima nekoliko je dana bio praćen, pa je upao u policijsku klopku. U svakom slučaju, gotovo je cijeli jučerašnji dan proveo na krim obradi u prostorijama PU zadarske nakon čega je uz kaznenu prijavu zbog, kako kažu u policiji, postojanja osnovane sumnje u kazneno djelo svodništva, na daljnju obradu priveden istražnom sucu kakva je i uobičajena procedura.
Prema onome što se neslužbeno moglo doznati, Šušić je navodno u Arbanasima i u dogovoru s njom iznajmio apratman za jednu ženu iz susjedne Srbije gdje je ona pružala seksualne usluge, a on je naravno dobijao više od polovice njezine zarade.
Osumnjičeni Šušić sinoć je detaljno iznosio svoju obranu te je zanijekao bilo kakvu povezanost s kaznenim djelom koje mu se stavlja na teret, međutim u svojstvu svjedokinje saslušana je Beograđanka koja je sve priznala.
Nakon saslušanja istražni sudac Anić je Šušića pustio da se brani sa slobode, a što se pak tiče žene iz Beograda, kako saznajemo, ona je tijekom jučerašnjeg dana privedena sucu za prekršaje i novčano je kažnjena te protjerena iz Hrvatske.