Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Dugootočani pobijedili veterane Hajduka

11.08.2010. 22:00
Dugootočani pobijedili veterane Hajduka


U Velom Ratu na Dugom otoku odigrao se revijalni nogometni susret u kojem su veterani Dugog otoka rezultatom 4:2 pobijedili veterane Hajduka. Nogometna fešta održala se u povodu Dana zahvalnosti i u čast poginulog branitelja Domovinskog rata Ivana Klarina, na domaćem igralištu „Garba” pred više od 500 gledatelja. Prije samog početka utakmice veterani Hajduka i Dugog otoka položili su buket i zapalili svijeće na grobu dugootočkog viteza.
U prvom poluvremenu hajdukovci su u potpunosti nadigrali protivničku momčad te se na odmor otišlo rezultatom 0:2. Međutim, otočani su u preokrenuli rezultat, a osim golova za to je bio zaslužan i domaći vratar Biser Mihovilović, koji je svojim paradama skidao zicere Hajduka. Za Hajduk je oba pogotka postigao Đolonga, a za domaćine Barić, Volarević i dva Belić. Sudio je Dragan Orlić.
Veterani Hajduka: Škrabić, Vujčić, Vulić, Šušnjara, Đoni, Đolonga, Vulas, Kukoč, Šećer i Putnik. Šef tima i glavni organizator: Dragan Holcer.
Reprezentacija Dugog otoka: Mihovilović, P. Uglesic, N. Uglesić, R. Mirković. M. Klarin, Š. Klarin, Smolić, Barić, F. Juranov, Volarević, Belić, L. Marin i M. Marin.