Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Nove pjevačke zvijezde podigle Sukošan na noge

11.08.2010. 22:00
Nove pjevačke zvijezde podigle Sukošan na noge


Šestu godinu za redom na sukošanskom Sportskom centru održana je zabavno-glazbena priredba “Dalmaciji s ljubavlju”. Pred brojnom (uglavnom mlađom) publikom nastupili su mladi pjevači amateri, pobjednici na dosadašnjim natjecanjima mladih pjevača iz brojnih hrvatskih gradova. Priredba je održana u organizaciji glazbene udruge “Melodija” iz Stankovaca, a šesnaestero mladih pjevača se publici predstavilo uz pratnju zagrebačkog sastava Joy. Program je vodila voditeljica-animatorica Anđela Sarađen.
Publici su se tako predstavile ovogodišnje zvijezde TV showa “Hrvatska traži zvijezdu” – Duje Stanišić, Vilibald Kovač i Petar Brkljačić te prošlogodišnji finalist Zoran Mišić.
U prvom dijelu programa publika je neumorno bodrila i podržavala svoje favorite do samog kraja koncerta. Mladi su pjevači iznenadili talentom, kvalitetnom izvedbom i kompletnim scenskim nastupom pa je tako u Sukošanu bilo i pjesme i plesa.
– Smisao i cilj ovakvih i sličnih glazbenih manifestacija je u okupljanju mladih ljudi i njihovom zajedničkom upoznavanju, druženju i naposlijetku dobroj zabavi, rekao je organizator Zdenko Sarađen.
Nakon koncerata u Viru, Sukošanu i sinoć Ninu, mladi pjevači amateri pojačani TV zvijezdama večeras će nastupati i u Privlaci. Veliko i uzbudljivo finale turneje održat će se u petak, 15. kolovoza, u Stankovcima na 14. festivalu pjevača amatera “Stankovci fest 2010.”, kako najavljuje Sarađen, sa zanimljivim gostima iznenađenja i scenskim nastupima.
 


Nismo se nadali finalu


Roditelji ovogodišnjeg finalista RTL-ovog showa Hrvatska traži zvijezdu, Vilibalda Kovača, Dražen i Gordana, kažu da im je žao što je show završio jer su se dobro zabavljali. Priznaju, također, da nisu očekivali da će im sin doći do finala.
– Strašno je napredovao, ali je u tih nekoliko tjedana i naglo odrastao – kažu ponosni roditelji.