Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Snimljena 642. milenijska fotografija posvećena Luki Modriću

12.08.2018. 08:59
Snimljena 642. milenijska fotografija posvećena Luki Modriću


U “režiji” legendarnog fotografa Šime Strikomana, gotovo 500 ljudi, stanovnika Ugljana, Pašmana, Zadra te brojnih turista, sudjelovalo je danas poslijepodne u snimanju 642. milenijske fotografije.
U čast Luki Modriću, na najljepšem igralištu na svijetu u Sutomišćici, u bijelim majicama “ispisali” su jednu Lukinu akciju i prezime Modrić. U svijet je tako otišla još jedna posveta najboljem igraču Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, ali i pozitivna slika našega otoka i lijepa razglednica Ugljana i cijelog zadarskog arhipelaga.
– Uz polaznike nogometne škole Svetog Mihovila, snimanju su se priključile i brojne otočne udruge, mještani, ali i velik broj turista, koji će s odmora iz Hrvatske kući ponijeti još jednu divnu uspomenu, kazao je direktor Turističke zajednice Općine Preko Ivan Košta.
Snimanje milenijske fotografije pod radnim nazivom “Najbolji nogometaš na svijetu na najljepšem igralištu na svijetu” bio je uvod u proslavu 22. godišnice NŠK Sv. Mihovil i tradicionalnu feštu “Bijela noć Svetog Mihovila” u Preku.
Snimanje milenijske fotografije organizirali su Općina Preko, TZO Preko i NŠK Sv. Mihovil.