Uspješna paška posezona

Slika korisnika admin
pag_slavko pernar
Alenka FESTINI
Slavko Pernar, direktor Turističke zajednice grada Paga

Na području Grada Paga boravi oko četiri tisuće gostiju što je više nego u istom razdoblju prošle godine.

 - Zadovoljni smo brojem dolazaka gostiju i brojem ostvarenih noćenja u posezoni, rekao je Slavko Pernar, direktor Turističke zajednice Grada Paga, dodajući da su posebno u posezoni dobro popunjeni hotelski kapaciteti, a vrlo je dobro popunjen i kamp "Šimuni" u kojem boravi oko dvije tisuće gostiju.

Zbog dobre posjećenosti i najava dolazaka paški hoteli će ove godine raditi dulje nego prijašnjih godina.

Hotel "Pagus" će raditi do sredine studenog, a hotel "Meridijan" do Nove godine.

 - Radit ćemo do Nove godine jer ćemo tijekom jeseni imati određeni broj gostiju, a već imamo i rezervirane grupe za doček Nove godine tako da ćemo hotel zatvoriti u siječnju, navode u upravi hotela 'Meridijan'.

Kamp "Šimuni" će, kao i prijašnjih godina raditi bez prestanka, cijelu godinu.

Do konca godine u Pagu se neće osjetiti problem sa smještajem izletničkih grupa koje su dolazile u Pag u jesenskim i zimskim mjesecima, a nisu imale gdje prenoćiti. Često su takve grupe, a uglavnom se radilo o strancima, dolazile u Pag, ali bi nakon uobičajenog razgledavanja otoka morale otići.

 - Konačne rezultate ovogodišnje sezone tek trebamo zbrojiti, no već je sada jasno da je sezona bila za oko jedan posto bolja u dolascima gostiju i za oko sedam posto bolja u broju ostvarenih noćenja, zaključuje Slavko Pernar.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno