Prijava programa preko linka, bez papirologije

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Jučer u Gradskoj vijećnici održana radionica
Ovim načinom više nema printanja i dostavljanja prijave i formulara u papirnatom obliku. Sada će se prijava odrađivati direktno preko linka, a potrebna dokumentacija koja se traži, skenirana će se dostaviti u privitku prijave, isto elektronskim putem, objasnio je Medaković
Zvonko KUCELIN
Veliki interes predstavnika udruga jer će se od ove godine prijave programa vršiti isključivo elektronskim putem

Jučer je u Gradskoj vijećnici održana radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi Grada Zadra.
Radionica koju je organizirao Upravni odjel za kulturu i sport Grada Zadra, u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, izazvala je veliki interes predstavnika udruga, jer će se od ove godine prijave programa vršiti isključivo elektronskim putem, takozvanom e-prijavom, preko adrese www.financijskepodrske.hr, što je ovom prigodom potvrdila Dina Bušić, pročelnica Odjela za kulturu i sport Grada Zadra.
Prema riječima voditelja radionice ispred Nacionalne zaklade Gorana Medakovića, ovaj način prijavljivanja programa nastao je prvenstveno radi lakšeg povezivanja davatelja i primatelja finacijske podrške. Posebno raduje što će ovaj način prijave smanjiti količinu papirologije koja je do sada odnosila puno vremena.
- Ovim načinom više nema printanja i dostavljanja prijave i formulara u papirnatom obliku. Sada će se prijava odrađivati direktno preko linka, a potrebna dokumentacija koja se traži, skenirana će se dostaviti u privitku prijave, isto elektronskim putem, objasnio je Medaković, napomenuvši kako će se samo autorizacijski kod dostaviti osobno ili poštom, a to je dokument na kojem će biti potpis predstavnika udruge i pečat.
Na radionici su se predstavnici udruga upoznali s načinom ispunjavanja prijava preko linka, kroz koji ih je simultano proveo Medaković, a svi koji budu svoje programe prijavljivali putem ovog linka dobit će sve potrebne savjete naknadno od strane nadležnih u Odjelu.
Osim prijave, predstavnici udruga će preko ovog linka moći doznati je li njihov program ušao u proračun i koliko je sredstava odobreno, rečeno je na jučerašnjoj radionici. (N. MOJIĆ)

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno