Samoobrana, borilačke i borbene vještine te vještine zaštite drugih

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika gsimunov
Krav Maga Zadar započeo s upisom novih članova
Krav Maga je praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada
Zadarski list
Jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke

Krav Maga Zadar započeo je s upisom novih članova.Treninzi počinju u listopadu,a održavat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20,00 do 21,15 sati u dvorani KM Zadar (Domovinskog rata 7). Svi zainteresirani mogu se javiti putem adrese e-pošte kravmagazadar@gmail.com ili izravno doći u dvoranu na probni trening.

Jedinstven način učenja

Krav Maga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja. To je praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada.
Krav Maga je horizontalan sustav, s jedinstvenim i logičnim pristupom. Laka je za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instiktivno te se praktično može upotrijebiti u stresnim uvjetima. Neke od važnijih komponenata Krav Mage jesu jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.
Krav Maga obrađuje sljedeće teme: predostrožnost, prevencija, izbjegavanje i odstupanje, bacanja i padove u svim mogućim uvjetima, pravcima i uglovima, napade i kontranapade, izvedene na sve moguće ciljeve, distance, domete, uglove i pravce te izvedene iz svih mogućih položaja, uporabu svih mogućih uobičajenih predmeta i objekata u obrambene svrhe, obrane od nenaoružanih napada: udaraca rukama, nogama i ostalim dijelovima tijela, oslobađanja od svih vrsta zahvata i držanja, obrane od svih mogućih prijetnji i napada nožem, oštrim predmetima, palicama, tupim predmetima i obranu od svih vrsta vatrenog oružja, obrane od jednog ili više napadača, u svim pozicijama i tjelesnim položajima, uključujući zatvoren ili otvoren prostor; u hodniku, na stepeništu, u automobilu, obrane na svim vrstama zemljišta, u vodi, kada su nam pokreti ograničeni, u stojećem i sjedećem položaju, u pokretu, ležeći na leđima, boku ili potrbuške, fizička i mentalna kontrola i razoružavanje.

Učinkovit sustav samoobrane

Krav Maga učinkovit je sustav samoobrane koji je namijenjen svakomu, nevezano uz dob ili spol, a zasnovan je na prirodnome ljudskom pokretu. Savršeno se uklapa u užurbani stil svakodnevice jer polaznika u kratkome roku može dovesti do određenog cilja. Treninzi Krav Maga su za sve koji žele biti (više) u formi, ojačati svoje samopouzdanje i naučiti tehnike samoobrane. Predviđeni su za osobe koji imaju slične ideje i ciljeve: naučiti obraniti sebe i/ili svoje bližnje i usput se zabaviti.
Instruktori Krav Maga u profesionalnoj i sigurnoj atmosferi uče svoje polaznike tehnikama i taktikama samoobrane.
Glavni je cilj da treninzi Krav Maga pomognu svojim polaznicima da postignu željene ciljeve, bilo da je to snaći se u stresnim i problematičnim situacijama, smršavjeti ili ojačati. Metodika poučavanja i raznovrsni treninzi omogućuju svim polaznicima da dođu i ostvare benefite za sebe, nevezano uz dob, spol, kondicijsku spremu i prethodno znanje o borilačkim vještinama.
Grupe su mješovite i grupe za djecu i tinejdžere.
Krav Maga Zadar ima grupu za djecu od 6 do 15 godina. Treninzi za djecu održavat će se utorkom i četvrtkom od 20 sati.
Treninzi za djecu su edukativni i zabavni, a djeca sve motoričke i tehničke zadatke uče kroz razne igre. Na Krav Maga treninzima za djecu, djeca uče da medalja ili diploma nije krajnji cilj. Sam trening je usmjeren prema tome da djeca uče da je neuspjeh sastavni dio života. Djeca na treninzima razvijaju disciplinu, odnosno samodisciplinu koja je ključan preduvjet za uspjeh u bilo kojem aspektu života. Grupa je jaka koliko je jaka (i) najslabija karika. Ako postoji najslabija karika, zadatak cijele grupe je da joj pomogne da postane jača.

Besplatni trening za žene

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se odlukom Ujedinjenih naroda obilježava 25. studenog. Krav Maga Zadar organizirat će, ukoliko epidemiološke mjere budu to dozvoljavale, u drugoj polovini studenog besplatni trening seminar za sve zainteresirane žene, a vodit će ga licencirani instruktori organizacije Krav Maga Hrvatska.
Kako bi doprinijeli sprječavanju nasilja nad ženama, dugi niz godina aktivno smo uključeni u borbu protiv nasilja nad ženama i organiziramo besplatne seminare na kojima se obrađuju specifične tehnike i taktička postupanja specifična za žene, uz naglasak na prevencije i izbjegavanje, učinkovito suzbijanje i eliminiranje nasilnih napada i neugodnih i opasnih situacija. Na seminaru će moći sudjelovati sve žene, bez obzira na dob, tjelesnu spremu ili predznanje.
Sve detaljnije informacije možete dobiti na brojeve 0916198328 (Mile), 098429863 (Samir), 0995300478 (Saša), 0992170936 (Vlatka).

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)