Zrilić umjesto Grbića, a umjesto Zrilića Perić

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
zrilic
Zvonko KUCELIN
Stipe Zrilić povlači se s mjesta predsjednika UV-a Opće bolnice Zadar

Na dnevnom redu sjednice Skupštine Zadarske županije zakazane za sutra naći će se prijedlog rješenja o imenovanju čak devet ustanova kojima je Županija osnivač.

Predlagatelj je župan Stipe Zrilić, a upravna vijeća imenuju se na vrijeme od četiri godine i to počevši od 20. veljače 2010. godine.

Od zanimljivijih promjena u UV-ima treba spomenuti prijedlog da se umjesto dosadašanjeg predsjednika Stipe Zrilića, na čelo Upravnog vijeća Opće bolnice Zadar imenuje Grozdana Perić.

Istovremeno župan Stipe Zrilić u sljedećem će četverogodišnjem mandatu od Ive Grbića preuzeti predsjedničko mjesto u Upravnom vijeću Ljekarne Zadar.

Za članove UV-a Opće bolnice predlažu se Josip Kraljić i Damir Kasap, a za članove UV-a Ljekarne Zadar Božidar Longin i Rade Škarica.

Nadalje, za predsjednika Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne Zadar župan Zrilić predlaže Zlatka Begonju, a za članove Marijana Vrkića i Branislava Jelenića.

Kao predsjednik Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Zadar u sljedećem četverogodišnjem mandatu predložen je Željko Čulina, a za članove Dražen Grgurović i Slavko Marić.

U Upravnom pak vijeću Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru u idućem bi razdoblju trebali sjediti Damir Kraljić kao predsjednik te Mirko Đinđić i Ivan Knez kao članovi.

Ingrid Melada predložena je za predsjednicu Upravnog vijeća Psihijatrijske bolnice Ugljan, a Martin Mikecin i Zlatko Miliša za članove.

Predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja Zadarske županije bi prema županovu prijedlogu trebao biti Mladen Mavar, a članovi Josip Pinjatela, Ivica Zrilić i Olja Radulić.

Željko Lončar kao predsjednik te Branko Kutija, Željko Dilber, Marko Klanac i Niko Zekić kao članovi predstavnici su Zadarske županije koje se predlaže za Upravno vijeće Županijske uprave za ceste.

Zadarska županija prvi put će imenovati predsjednika i članove Upravnog vijeća Doma zdravlja Pag. Podsjetimo da je Akt o osnivanju ove ustanove Županija donijela 28. studenoga 2008. godine. Za predsjednika je predložen Diogen Šuljić, a za članove Domagoj Krpina, Vjeko Šljivo i Barbara Tičić.

Također, su predloženi i predstavnici Zadarske županije u upravna vijeća centara za socijalnu skrb. Maša Peša predložena je za člana UV Centra za socijalnu skrb Zadar, a Ivana Šimić za UV Centra za socijalnu skrb Benkovac te Šime Mršić za UV Centra za socijalnu skrb Biograd na Moru.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno