Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Overkill potvrdili nastup u Zadru

Autor: Z L

11.10.2012. 22:00
Overkill potvrdili nastup u Zadru


Već su počele pripreme za veliki ljetni metal spektakl – Burning Sea Festival koji će se od 5. do 8. lipnja 2013. održati u Zadru na Puntamici.
Na Puntamici će nastupiti neuništive metal legende Overkill, sastav kojemu se pripisuju zasluge za prvu pravu thrash metal pjesmu, “The Beast Within”, i čiji su nastupi uvijek spektakl ekstra klase.
Uz Overkill, potvrđen je i nastup izuzetno atraktivnih folk/rockera Saltatio Mortis, odličnih psychedelic progressive rockera Kadavar, mladog britanskog dua, eksperimental-metalaca Cambion i death/thrashera Bloodshot Down, te sve poznatijih melodic death metalaca Devastating Enemy.
Early Paket koji je koštao 59 eura je rasprodan, sada su u prodaji Fan Paketi, koji uključuju festivalsku ulaznicu, CD i majicu, po cijeni od 89 eura (plus pretprodajna naknada i poštarina). Cijena tjedne ulaznice je 79 eura (plus pretprodajna naknada i poštarina), dok će na ulazu njihova cijena biti 99 eura.
Također, u ponudi su i festivalske majice, čija je cijena 15 eura (plus poštarina).
Ulaznice za Burning Sea od sada se mogu kupiti i u sustavu Eventim.hr putem Interneta te na svim prodajnim mjestima Eventima, čije su lokacije navedene na www.eventim.hr.