Kneževa palača - finalist "Kulturne atrakcije godine"

Slika korisnika valentinam
Godišnja hrvatska turistička nagrada
Autor: 
Svečana dodjela nagrada održat će se 25. listopada u Malom Lošinju. Velika je to čast i priznanje Narodnom muzeju - ističe ravnateljica Peroš
Zvonko KUCELIN
Kneževa palača - vrhunska obnova i turistička valorizacija objekta

 Kneževa palača jedan je od tri finalista Godišnje hrvatske turističke nagrade, u podkategoriji "Kulturna atrakcija godine" unutar kategorije "Atrakcija godine". Kristijan Staničić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, izvijestio je o nominaciji mr. sc. Renatu Peroš, ravnateljicu Narodnog muzeja Zadar te ju ujedno pozvao na svečanost proglašenja pobjednika i dodjelu nagrada.

- Velika je to čast i priznanje Narodnom muzeju koji je partner na projektu Obnova i turistička valorizacija kulturno povijesnog kompleksa Kneževe palače. Nadam se kako smo i mi svojim stručnim programom i radom pridonijeli ovoj nominaciji, kazala nam je Peroš.

S ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru, Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora i ove godine nastavljaju s projektom Godišnje hrvatske turističke zajednice. Svečana dodjela nagrada održat će se 25. listopada u Malom Lošinju, a završna svečanost dodjele Top deset nagrada 26. listopada.

Uz predstavnike Grada Zadra i Zadarske županije, dodjeli će prisustvovati mr. sc. Renata Peroš, ravnateljica Narodnog muzeja Zadar, kao glavni partner na projektu. Ističe kako nastavljaju u istom tonu, najavljujući početak obnove Providurove palače.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno