Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Parkiranje ispred Poliklinike 4 kn po satu

12.10.2018. 08:31
Parkiranje ispred Poliklinike 4 kn po satu


Za potrebe pacijenata, zaposlenika i posjetitelja dostupan je za korištenje parkirališni prostor ispred zgrade Poliklinike Opće bolnice Zadar. Na parkingu ispred zgrade Poliklinike osigurano je ukupno 210 parkirališnih mjesta za sve korisnike usluga Poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo. Cijena parkinga određena je u iznosu od 4 kn/sat, a parkiranje je dozvoljeno svakodnevno u vremenu od 00-24 sata. Pristup parkingu omogućen je iz Ulice Ljudevita Posavskog (s istočne strane) i Ulice Katarine Zrinske (sa sjeverne strane).
Za vozila osoba s posebnim pravima (osobe s invaliditetom) osigurano je 20 označenih mjesta ispred glavnog ulaza Poliklinike za koje se parking ne naplaćuje. Pravo na besplatni parking ostvaruje se uz predočenje invalidske iskaznice i priložene parkiralište karte na Info pultu glavnog ulaza Poliklinike istog (radnog) dana u vremenu od 7.00 – 15.00 sati. Za troškove parkinga nastale u vremenu nakon 15.00 sati i u dane vikenda i blagdana, uz priloženu invalidsku iskaznicu i račun za parkirališnu kartu od prethodnog dana, refundacija se vrši na glavnoj blagajni Opće bolnice Zadar u prizemlju Upravne zgrade svaki radni dan od 07.00 – 15.00 sati.
Otvaranje parkirališnog prostora ispred zgrade Poliklinike dio je sveobuhvatnog projekta opremanja i stavljanja u funkciju zgrade Poliklinike te modernizacije i novog funkcioniranja Opće bolnice Zadar kojim će, svim korisnicima, a prvenstveno bolesnicima i pacijentima biti omogućen lakši pristup zdravstvenim uslugama, a ukupan ostvareni prihod od naplate parkinga bit će namjenski utrošen u svrhu nabavke medicinske opreme te poboljšanja i unaprjeđenja zdravstvene usluge.