Na dnevnom redu i Kazalište lutaka

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
klz_kazalistelutaka3
Ivan JAMIČIĆ
Radovi na uređenju nove zgrade su završeni i izvršena je primopredaja

Na 4. sjednici  Županijske skupštine koja će se  održati sutra jedna o točaka o  kojoj će se raspravljati je prihvaćanje programskog, investicijskog i financijskog izvješća o  radu Kazališta lutaka Zadar za  razdoblje od siječnja do lipnja.

Na skupštini Zadarske županije održanoj u prosincu prošle  godine usvojen je Program javnih potreba u kulturi Zadarske  županije u što je ugrađen i program Kazališta lutaka Zadar za  2009. godinu. U županijskom  proračunu osigurana su sredstva za program rada kazališta.

Iz županijskog proračuna izdvojeno je 6,6 milijuna kuna  kuna, a realizirano je ukupno  1,9 milijuna kuna. Ukupni  prihodi i primici koji se navode  za Kazalište lutaka u prvih šest  mjeseci iznose 24,1 milijun kuna, a od toga realizirano je 9,6  milijuna kuna.

Kazališno vijeće je na svojoj  28. sjednici održanoj u srpnju  2009. godine prihvatilo izvješće  ravnatelja o polugodišnjem  programskom radu Kazališta  lutaka.

U prvih šest mjeseci ukupno  je odigrano 12 naslova i 86  predstava. U dvorani Jazine i  scenskom prostoru Sv. Dominika odigrano je 66 predstava  koje je posjetilo 5.122 gledatelja, a na terenu uključujući i  gostovanje izvan Zadra 20  predstava koje je pogledalo  3.675 gledatelja.

Radovi na uređenju nove  zgrade su završeni i izvršena je  primopredaja, a sve su privremene situacije plaćene. Nova  kazališna zgrada gradila se i  uređivala u tri faze. U prvoj fazi  izvršeni su radovi vezani za gradnju i svi radovi oko dvorane, u  drugoj je uređen okoliš, a u  trećoj uređenje dvorane koje je  u tijeku. Osnovni problem mogao bi biti povezivanje svih radova (elektro, termo, klima i  drugih instalacija radi konkretnog opsluživanja sustava scenske mehanizacije i svih ostalih  sustava) u jedinstvenu funkcionalnu cjelinu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno