Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Pivo, pokloni i Sexymotherfuckersi

11.11.2010. 23:00
Pivo, pokloni i Sexymotherfuckersi


Zabava i veselje u originalnom dalmatinskom hop cup ritmu, ono je što očekuje posjetitelje Heineken music big night partyja koji se održava u Arsenalu ove subote, najavio nam je Mladen Mrva iz benda Sexymotherfuckersi. Pet mjeseci nakon promocije albuma “Didonanu” Sexymotherfuckersi ponovno će nastupiti u Zadru. Ulaz je slobodan, a party počinje u 22 sata. Za ljubitelje Heinekena osigurani su pokloni uz naručeno pivo, a najsretniji posjetitelj otići će bogatiji za atraktivni Sony Ericsson mobilni uređaj. Sexymotherfuckersi u posljednje vrijeme su izrazito aktivni, konstantno sviraju, a pripremaju i novi album.
– Trenutno radimo na novim pjesmama i spremamo novi album, iako još ne znamo kada bi trebao izaći 2011. ili 2012. godine. Stalno radimo na nečemu novom i zasad smo pripremili desetak novih pisama, kazao nam je Mrva.
Već se može nazrijeti i kako će zvučati novi SMF, a posjetitelji će vjerojatno premijerno čuti i neke novije pjesme te stare uspješnice uz neizostavnu “Ajme meni nije mi dobro”, “Maslinu” i “Brod”.
– Novi album će biti malo žešći, ali ipak u našem hop cup điru. Idemo dalje i ovo je nova stranica Sexymotherfuckersa, kazao nam je Mrva još jednom pozivajući posjetitelje na vrhunsku zabavu uz hop cup.
Kao i kod svakog zaista dobrog partyja očekuju nas i atraktivne plesačice i hostese.