Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Vrančić: Snaga je u kontinuitetu

11.11.2010. 23:00
Vrančić: Snaga je u kontinuitetu


Program HDZ-a i ideje usmjereni su prema boljem, ugodnijem i sretnijem životu u našem Zadru i svim pripadajućim naseljima, istaknuo je Vrančić
Sinoć, predzadnjeg dana predizborne kampanje za izbore za vijeća mjesnih odbora, koji će se održati u nedjelju 14. studenog, čelništvo zadarskog HDZ-a predvođeno gradonačelnikom dr. Zvonimirom Vrančićem obišlo je prigradske mjesne odbore Petrčane, Kožino i Diklo. Razgovarali su s građanima o njihovim problema pozvavši ih pritom da izađu na izbore i glasuju za listu HDZ-a u svojim mjesnim odborima kako bi u narednom razdoblju zajedno s vladajućim HDZ-om što učinkovitije i brže završili planirane projekte na dobrobit svih građana.
– U prethodnom mandatu HDZ je u Kožinu izgubio izbore za nevjerojatnih šest glasova. Pobjedom nad tzv. kukuriku koalicijom već u nedjelju ćemo s leđa Kožina skinuti neopravdan pridjev “komunistički”, poručio je u uvodnom slovu Romano Pavić, nositelj liste HDZ-a za mjesni odbor Kožino.
U predstavljanju programa HDZ-a Pavić je između ostalog najavio donošenje UPU-a Kožino, kao temeljnog prostornog dokumenta te izdadu DPU-a obalnog pojasa i centralnog trga.
– Kožino danas broji preko tisuću stanovnika te se nameće prioritetna izgradnja nove zgrade s prostorijama za liječničku ambulantu, dječji vrtić i mjesni odbor. Osim male sportske lučice izgradit ćemo kupališnu i sporsko-rekreacijsku zonu Sv. Petar te na mjesnom groblju izgraditi kapelicu. Ishodit ćemo projektnu dokumentaciju i izgraditi “istošnji put” zbog bolje prometne cirkulacije, obilaznicu biciklističke staze, kanalizaciju i odvodnju, pomagati ljudima u rješavanju imovinsko-pravnih odnosa, rješiti problem brojeva i imena ulica, dovršiti izmještanje dalekovoda, nabrajao je Pavić.
– Želimo zajedno ostvariti želje i potrebe svojih susjeda i svojih sugrađanina. Želimo uredan i skladan naš Kožino, zaključio je Pavić.
U svom obraćanju zadarski gradonačelnik obradovao je nazočne koji su ga nagradili velikim pljeskom.
– Usprkos kriznim vremenima ipak nije bezizlazna situacija, dapače. U gradskom proračunu za iduću godinu predviđena su sredstva za izgradnju tzv. stare škole sa svim sadržajima, istaknuo je Vrančić rekavši kako je program HDZ-a u Kožinu, program ljudi koji s punim srcem i dušom vole svoje misto.
– Naime, program HDZ-a i ideje usmjereni su prema boljem, ugodnijem i sretnijem životu u našem Zadru i svim pripadajućim naseljima. Zahvaljujući biračima naša snaga u Gradu Zadru je prvenstveno u kontinuitetu te ćemo brojne poslove u kontinuitetu vlasti završiti na dobrobit svih građana, poručio je Vrančić najavljujući pritom kako će izbori za mjesne odbore još jednom će pokazati snagu zadarskog HDZ-a, snagu, organiziranost i uspješnost obnašanja vlasti u kontinuitetu.
– Moramo izaći na izbore i potaknuti svoju rodbinu, susjede i sugrađane da izađu na izbore, kako bi se ovi problemi u Kožinu i ovakvi problemi u ostalim mjesnim odborima brzo rješavali. Pojedinci misle da će se u HDZ-u dogoditi previranja koja bi oni mogli iskoristiti, no ništa se neće dogoditi, mi smo i dalje ujedinjeni, još jači. Uvjeren sam u sigurnu nedjeljnu pobjedu, poručio je dr. Zvonimir Vrančić.
Danas je zadnji dan predizborne kampanje. Zadarski HDZ obići će mjesne odbore Crno, Arbanasi i Poluotok. U ponoć počinje izborna šutnja, kada je zabranjena svaka promidžba, a završit će u nedjelju nakon izbora, u 19 sati.