Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Pijani mladići s krvavim zečjim kožama divljali po kafiću

11.11.2011. 23:00
Pijani mladići s krvavim zečjim kožama divljali po kafiću


Pijani dvojac u dobi od 20 godina upao je u kafić oko 20 sati gdje su najprije s krvavim zečjim kožama započeli udarati po šanku tražeći piće, a potom i po juboxu. Potom su s kožama oko vrata divljali i maltretirali goste te odbili platiti račun


Galameći i mlatarajući oko sebe krvavim zečjim kožama dvojica pijanih mladića u četvrtak su navečer više od pola sata uznemiravala osoblje i goste pridraškog kafića Roko. Dvojac u dobi od 20 godina upao je u kafić oko 20 sati gdje su najprije zečjim kožama započeli udarati po šanku tražeći piće, a potom i po juboxu odmah do šanka. Obojica mladića bila su u alkoholiziranom stanju pa su uzaludne bile zamolbe vlasnice kafića da se smire. Naprotiv, mladići su kože stavili oko vrata te nastavili divljati po lokalu i maltretirati ostale goste, a potom su još i odbili platiti račun. Vlasnica kafića koja je u četvrtak navečer radila u lokalu nije imala drugog izbora nego pozvati policiju, nakon čega su mladići, a neslužbeno doznajemo kako je riječ o Pridražanima Brunu K. i Josipu K., dali u bijeg. No, policajci su ih ubrzo pronašli u zaseoku nedaleko od ugostiteljskog objekta u kojem su izazvali incident, uveli ih u policijsku “maricu” te odvezli u policijske prostorije gdje su zbog alkoholiziranosti zadržani do otriježnjenja.
Bruno K. napuhao je 0,86 promila, a drugi, Josip K. čak 1,89. Jučer, u poslijepodnevnim satima, obojica su uz prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira te osobito drskog ponašanja prepraćeni sucu za prekršaje koji im je nakon saslušanja izrekao zabranu dolaska u spomenuti lokal.