Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Za svoj rođendan daruje Zadrane

11.11.2011. 23:00
Za svoj rođendan daruje Zadrane


Rođendanska je fešta započela jučer, a bogat zabavni program uz stotine vrijednih darova i posebne rođendanske popuste Zadranima su na raspolaganju od jučer pa sve do večeras


Godinu dana proteklo je od otvorenja velikog trgovačkog centra Supernova u Zadru, koji svoj prvi rođendan među Zadranima slavi dvodnevnom rođendanskom proslavom. Rođendanska je fešta započela jučer, a bogat zabavni program uz stotine vrijednih darova i posebne rođendanske popuste Zadranima su na raspolaganju od jučer pa sve do večeras. Jučer su tako ujutro u rođendanskoj proslavi ponajprije uživali zadarski mališani, za koje je bio pripremljen raznovrstan dječji program.
– Današnji jutarnji program obuhvaća mađioničarski show te akrobatski show skupine ‘Hram’, koji predstavljaju svoj performans, odnosno balansiranje, akrobacije, žongliranje na više punktova koji se nalaze na nekoliko lokacija u cijelom centru. Također imamo ‘facepainting’, odnosno oslikavanje dječjih lica prirodnim bojama, a organiziran je i ‘wii turnir’, odnosno natjecanje u Nintendo igrama, kazala je Sandra Bijelić, voditeljica RMC agencije, koja je realizator i koordinator rođendanskog programa Supernova centra, naglasivši da će svi posjetitelji moći pristupiti i nagradnoj igri “Kolo sreće”, a djecu je dodatno zabavljala “štulerica”, koja je mališanima puhala balone u oblicima životinje koje požele. U jutarnjim su satima mališani mogli pogledati i predstavu “Pas koji nije znao lajati”, a svi su posjetitelji bili počašćeni rođendanskom roštiljadom. Popodnevni i večernji program nastavljen je uz nastup grupe Forum, kao i neizostavno rezanje i degustiranje rođendanske torte te plesne nastupe, darivanje kupaca i druge zanimljivosti. Bezbroj zanimljivosti uslijedit će i danas i to jutarnjim programom u vremenu od 10 do 13 sati i popodnevnim koji će biti od 17 do 21 sat.