Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Supernova proslavila drugi rođendan

Autor: Irena Jurjević

11.11.2012. 23:00
Supernova proslavila drugi rođendan

Foto: Marin GOSPIĆ



Na oba kata mnogobrojni posjetitelji sa zanimanjem su promatrali desetak Harley-Davidsona koji su samo za tu prigodu pristigli iz Austrije, točnije iz privatne kolekcije obitelji Knall


Brojne nagrade, natjecanja, darovi, popusti, akcije, ali i besplatna jela s roštilja, izložba motorariteta tisuće Zadrana privukli su u subotu navečer u trgovački centar Supernova u povodu proslave njegova drugog rođendana.
Na oba kata mnogobrojni posjetitelji sa zanimanjem su promatrali desetak Harley-Davidsona koji su samo za tu prigodu pristigli iz Austrije, točnije iz privatne kolekcije obitelji Knall.
Počevši od subote pa do srijede posjetitelji Supernove moći će pogledati 10 najatraktivnijih modela motora Harley-Davidson: Rate-Bike, Harley-Racer, Black-Rider, The Police, Easy-Rider, Hydra-Glide, Indian Racer, The Shark, Fire-Bike i WLA Police. Svi modeli izrađeni su u razdoblju od davne 1927. do 1974. godine i njihova ukupna vrijednost  iznosi više od 200 tisuća eura. Stoga ne čudi da su u subotu u popodnevnim satima brojni Zadrani zastali pored izloženih eksponata kako bi ih izbliza razgledali.
Slavljeničku atmosferu dodatno je uveličao izvrsni zabavni dvojac – Mario Petreković i Renata Sopek vodeći i navijajući za one aktivnije koji su se natjecali, ali i “škicajući” okolne izloge ne bi li pronašli štogod i za svoju garderobu. Samo, organizatori su ih, kaže Renata, uposlili baš do kraja radnog vremena, no uspjeli “su svojim kanalima dogovoriti iznošenje robe nakon završetka smjene”.
Prava strka vladala je negdje oko 19 sati kada se počela rezati i torta, točnije pet, četiri “obične” i jedna na tri kata. Sve je nestalo u tren, a kako bi došli do svog slatkog zalogaja, posjetitleji su čekali u višestrukim redovima. Tortu je razrezala voditeljica centra Supernova Iva Surić.
– Uistinu smo zadovoljni poslovnim rezultatima od prošlog rođendana. Posjećenost nam se podignula na više od 11 posto na razini cijele godine, što je uistinu dobro. Tijekom ljetnih mjeseci to je bilo i više od dvadeset posto, a povećan je i promet, pa se tako potrošnja podignula za 22 posto, kazala je Surić, dodajući kako su proslavom svojim sugrađanima željeli pružiti uistinu bogat program. Najavila je i skorašnju prigodnu prodaju za Božić koja će uključivati cijeli božićni asortiman, počevši od dekoracija pa na dalje, kao i besplatnu radionicu izrade božićnih ukrasa za sve posjetitelje. Najavila je i bogat gastroprogram u sklopu kojeg će se nuditi jela s roštilja, prigodna božićna jela i kolači, a prodavat će se i božićna drvca.
jučerašnja proslava je protekla uz energičan nastup Luke Nižetića koji je Zadranima predstavio pjesme sa svog posljednjeg albuma “Kad zasvira…”, ali i neke svoje starije hitove. Nešto mlađe uzraste zabavljao je mađioničar i zabavljač Petar Bosco.