Karavana s bajkerima 15. studenog stiže u Škabrnju

Slika korisnika admin
Autor: 
Zvonko KUCELIN

U povodu obilježavanja dvadeset i druge godišnjice Sjećanja na žrtvu Vukovara, Moto Klub KORKYRA RIDERS s Korčule u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske, organizira vožnju motorima od Prevlake (13.11.2013.) do Vukovara (17.11.2013.).

Karavana bi se odvozila u pet etapa (pet dana), a putem bi se organizirali ručkovi, večere i prenoćišta za sudionike karavane. S obzirom na nepredvidivost vremena i događanja karavana bi imala i prateće kombije (logistiku).

Karavana motorista vozi se pod imenom „Zajedno u ratu, zajedno u miru" krenut će na put za Vukovar povodom obilježavanja dvadeset i druge obljetnice „Sjećanja na žrtvu Vukovara".

"Zadarski dio" karavane je 15. studenog u petak.

U 7 sati je doručak, u 8.15 sati - Knin, Trg Ante Starčevića (paljenje svijeća), u 9 sati je polazak karavane za Škabrnju, a u 10.30 sati u Škabrnji je paljenje svijeća i okrjepa. U 11.45 sati je polazak za Gračac gdje je u 12.45 sati okrjepa i priključivanje novih sudionika.

O svim detaljima spomenutog putovanja te o dogovoru za karavanu kontaktirati se može mob: 0911620148 (Đani) ili na djani@korkyrariders.hr.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno