I ove godine klizalište kod Crkve sv. Marije

Slika korisnika admin
Vedran SITNICA
Namjera je da se klizalište otvori, kao i proteklih godina, 24. studenoga

Grad Zadar dao je u zakup javnu površinu, parkiralište kod  crkve svete Marije na kojoj bi se, kao i proteklih godina, postavilo klizalište, te ostali dodatni sadržaji.

Jučer su djelatnici Obala i lučica ogradili parkiralište te postavili obavijest kako je zatvoreno zbog postavljanja klizališta.

Grad Zadar ponude će za najam prostrora od 187 metara kvadratnih  prikupljati do 19. studenog, a početna cijena je 6.000 kuna za prostor za  zabavu, klizalište, ali i prostor u kojem je namijenjeno da bude ugostiteljska djelatnost.

Namjera je da se klizalište otvori, kao i proteklih godina, 24. studenoga,  za Dan Grada Zadra, te da bude otvoreno do 10. siječnja.

Posljednjih godina klizalište na parkingu kod crkve sv. Marije postalo  je popularno mjesto za mlade, ali i odrasle Zadrane koji do prije nekoliko  godina nisu imali mogućnost okušati se u klizanju. Rekli bismo kako iz  godine u godinu klizanje postaje sve popularnije među Zadranima, no  nikada nije doživjelo baš prevelik uspjeh. U svakom slučaju, bit će ga i  ove godine.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno