Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Četiri šaltera za brže poslovanje

Autor: Nives Rogoznica

11.12.2008. 23:00
Četiri šaltera za brže poslovanje

Foto: Sebastian GOVORČIN



Od sljedećeg tjedna poslovanje pojedinaca i pravnih osoba trebalo bi postati brže, makar kad je u pitanju onaj dio financijskog poslovanja koji zahtijeva odlazak na šaltere Fine. Iz zadarske Fine, naime, za sutra najavljuju otvorenje nove poslovnice na Poluotoku u Ulici knezova Šubića Bribirskih. Na četiri šaltera u ovoj poslovnici bit će, kako je najavio direktor zadarske ispostave Fine Josip Klišmanić, moguće obaviti većinu poslova iz domene poslovanja građana i tvrtki, odnosno obrta.
Radove na uređenju poslovnog prostora u vlasništvu Financijske agencije (Fina) izvela je tvrtka Ploter.
– Za uređenje i opremanje nove poslovnice u Zadru je krajem listopada na natječaju odabran najpovoljniji izvođač radova s ponudom od 530.000 kuna. Odlučeno je otvoriti novu poslovnicu kako bi rasteretila postojeća poslovnica u Zadru. U prilog tome ide i činjenica da Zadar ima 85.000 stanovnika, 1.800 pravnih osoba te više od 2.000 obrtnika, od kojih su mnogi korisnici naših usluga. Otvaranje ove poslovnice omogućit će stanovnicima Zadra i zadarskog prstena brži, jednostavniji i povoljniji pristup uslugama Financijske agencije, istaknula je Željka Foriš iz Sektora komunikacija i marketinga Fine.
Radno vrijeme poslovnice u Ulici knezova Šubića Bribirskih bit će od 8 do 18.30 radnim danom te subotom od 8 do 12 sati.