Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Goričani razočarali

11.12.2010. 23:00
Goričani razočarali


U upravo završenom prvom dijelu prvenstva ŽNL Zadar momčad Gorice je osvojila relativno skromno četvrto mjesto sa samo 18 bodova između 12 županijskih prvoligaša. Ako se zna da je sastav Gorice uoči jesenskog starta osjetno pojačan, a u prošloj sezoni dosta kvalitetna momčad Gorice je osvojila četvrto mjesto, odmah iza sadašnjih četvrtoligaša Škabrnje, Pakoštana i Zlatne luke, počeli su kao glavni kandidati (uz Podgradinu) za titulu prvaka.
No, kako nam je rekao predsjednik kluba Zorna Ikić, Uprava Goričana nije zadovoljna postignutim rezultatima, jer su ispod očekivanja, a posebno nisu zadovoljni igrom pustih prinova, u prvom redu igrača pristiglih iz reformiranog Galovca (Burčul, Batur, Ćoso, Tokić, Lončar) pa su tako pali na četvrto mjesto.
Inače, da nije došlo do smjene trenera Mile Batura možda bi rezultat bio još i gori, jer je Gorica pod vodstvom novoga trenera Šime Mitrovića u finišu prvog dijela u tri derbija osvojila čak sedam bodova (pobjeda protiv Murvice 1:0 i Nove zore 2:1 i remi 1:1 u Zemuniku protiv istoimenog domaćina). Ipak, Upravu kluba najviše bole porazi od Vrčeva u susjednoj Glavici (0:2) i na svom terenu protiv Debeljaka (2:3), nakon čega je i došlo do promjene na klupi Goričana, što je bio pozitivni šok i donekle je ublaženo razočaranje. Inače, prema riječima predsjednika Zorana Ikića, za proljeće se sprema pomlađivanje momčadi.