Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Dario Jurin povukao se s čela Tankerkomerca

11.12.2011. 23:00
Dario Jurin povukao se s čela Tankerkomerca


Dario Jurin od petka više nije na čelu Tankerkomerca, jer je Nadzorni odbor tvrtke na brzo sazvanom sastanku prihvatio njegovu ostavku.
– Ostavka je rezultat osobnih razloga dijelom i zdravstvene naravi, kazao nam je Jurin ne želeći se upuštati u daljnje obrazlaganje.
Dio govorkanja o međuodnosima s predsjednikom Nadzornog odbora i najvećim vlasnikom u tvrtki Božom Jusupom demantiraju same činjenice. Jurin je, naime, ostao dio tima tvrtke i svoje dosadašnje čelno mjesto zamijenit će mjestom i ulogom zamjenika predsjednika Uprave. Novi predsjednik Uprave Tankerkomerca je Boris Jurić. Boris Jurić radio je ranije u sektoru trgovine, a na sadašnje mjesto dolazi s rukovodnog mjesta Terminala za tekuće terete Tankerkomerca u Gaženici. Terminali su, inače ključni i temeljni posao i rodno mjesto Tankerkomerca kao samostalne tvrtke.
Problemi u poslovanju Tankerkomerca prisutni već nekoliko godina traju i dalje. Jurin, koji je do sad bio na čelu tima koji je nastojao pronaći rješenja, ostaje u timu, no ne predvodi ga.