Testiranje kandidata 18. prosinca

Slika korisnika admin
Arif SITNICA

Grad Zadar jučer je objavio Poziv na provjeru znanja i sposobnosti kandidatima koji su se natjecali za mjesto pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i obrtništvo.

Kako znamo, na natječaju se javilo troje kandidata, no jedna je molba nevažeća, pa u igri ostaje sadašnji v. d. pročelnika Ivica Katić i još jedan kandidat.

Prije odabira novog pročelnika održat će se testiranje koje provodi Povjerenstvo za provedbu natječaja. U Pozivu se navodi kako će kandidati pisanom testiranju pristupiti idućeg četvrtka, 18. prosinca, u Velikoj vijećnici u devet sati.

Tada će se biti bliže odluci o tome tko je nasljednik Alana Kocipera, dosadašnjeg pročelnika, iako se od početka spekulira imenom Ivice Katića kao najizglednijeg kandidata.

Bilo je još zainteresiranih, ali kako kažu u Gradskoj upravi, oni nisu zadovoljili formalnim uvjetima natječaja, pa su pismeno obaviješteni o "razlozima zbog kojih ne mogu pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti".

U Gradu još navode kako ne postoji mogućnost naknadnog testiranja pa se nikakva opravdanja o nedolasku neće uzeti u obzir. Testiranjem će Povjerenstvo provjeriti znanje na osnovu kriterija što su ih naznačili u natječaju, a kandidati će o prikupljenim bodovima sa pismenog testa biti obaviješteni naknadno, kao i o terminu usmenog testa, nakon čega će Povjerenstvo za provedbu natječaja odlučiti tko je novi pročelnik.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno