Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Stotinu igračaka za djecu “Latice”

Autor: Katarina Belić

12.01.2009. 23:00
Stotinu igračaka za djecu “Latice”

Foto: Adam VIDAS



Vrtić je danas dobio na dar stotinjak didaktičkih igračaka koje su jako razveselile i obradovale djecu. Također smo dobili i prašak za pranje rublja Ariel i to u vrijednosti šestomjesečne zalihe. Iz zahvalnosti za pomoć, donaciju i dobru suradnju uručili smo predstavnicima zahvalnicu kao i čestitku koju su izradila djeca, kazala je Penjalov


Mališani  iz dječjeg vrtića za djecu sa  poteškoćama u razvoju “Latica” dobili  su jutros vrijednu donaciju  koju im je darovao nacionalni lanac maloprodajnih  trgovina CBA International  zajedno s tvrtkom Procter &  Gamble te Bakmazom d.o.o  koji je član Hrvatskog nacionalnog trgovačkog lanca  CBA.
– Dječji vrtić je danas dobio na dar stotinjak didaktičkih igračaka koje su jako  razveselile i obradovale djecu. Također smo dobili i prašak za pranje rublja Ariel i to  u vrijednosti šestomjesečne  zalihe. Iz zahvalnosti za pomoć, donaciju i dobru suradnju uručili smo predstavnicima zahvalnicu kao i čestitku koju su izradila djeca,  kazala je Vesna Penjalov ravnateljica Dječjeg vrtića “Latica”.
Iako je ovo prvi put da su  darovali Dječji vrtić “Latica”,  ovo nije prva humanitarna  akcija ovakve vrste od strane  nacionalnog lanaca maloprodajnih trgovina CBA International i tvrtke Procter  & Gamble, jer su oni još  ranije javnosti predstavili zajedničku humanitarnu akciju  koju već neko vrijeme provode u svim sredinama gdje  članice CBA lanca djeluju.
– Bit će još ovakvih i sličnih  akcija i ubuduće, stoga se  nadam da ćemo i dalje nastaviti s ovakvom dobrom suradnjom. Uskoro imamo još  jednu donaciju u Dubrovniku, ali i u ostalim gradovima gdje se nalaze tvrtke  članice nacionalnog trgovačkog lanca CBA, kazao je  Oleg Hajnc komercijalni direktor Bakmaza.