Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Topić i Ranogajec predstavili se obrtnicima

12.01.2011. 23:00
Topić i Ranogajec  predstavili se obrtnicima


Nakon provedbe  izbora u sekcijama i cehovima  te udruženjima obrtnika i  Obrtničkoj komori Zadarske  županije slijede izbori u Hrvatskoj obrtničkoj komori  (HOK). Izbori se održavaju u  demokratskoj atmosferi što  potvrđuje i predstavljanje  dvaju kandidata za predsjednika Hrvatske obrtničke komore pred zadarskim kolegama. Naime, najprije je dosadašnji predsjednik i kandidat za budućeg Mato Topić  predstavio svoj program Zadranima, a potom je to učinio  i drugi kandidat Dragutin Ranogajec.
U Obrtničkoj komori Zadarske županije predsjednik  Stipe Knežević pozdravlja  ovakav demokratski i pošten  način predstavljanja kojim se  izbjegava “povlačenje za rukave” i “zivkanje”. Dakle, oba  su kandidata uredno najavljena i u prostorijama Obrtničke komore Zadarske  županije okupljeni su ovdašnji predstavnici u Skupštini Hrvatske obrtničke komore kako bi direktno od kandidata čuli njihove ciljeve i  programe kojima ih misle  provesti.
Zadarska županijska komora ima u HOK-i četiri člana  Skupštine i to Stipu  Kneževića, Mladena Maltu,  Antu Lukačića i Mirjanu Vrsaljko dakle predsjednike područne komore i tri od četiri  Udruženja, odnosno UO Zadar, Biograd i Benkovac.