Petak, 10. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Večer punka u “Boži Lerotiću”

12.01.2011. 23:00
Večer punka u  “Boži Lerotiću”


Uz jake snage zadarskog punka nastupit će i specijalni gosti zagrebačka punk-folk-wellnes atrakcija grupa “Brkovi”


Već tradicionalna Zadarska gitarijada i ove godine započet će s večeri punka pod nazivom “Jeza Irokeza”. Na prvu kvalifikacijsku večer koja će se održati 29. siječnja u studentskom klubu “Božo Lerotić” zadarski punk bendovi koji žele nastupiti mogu se prijaviti na MySpace profil ili na mail organizatora, udruge Šigureca.
– Udruga ‘Šigureca’ kreće u četvrtu sezonu projekta zadarske gitarijade. U subotu 29. 1. održat će se prvi kvalifikacijski koncert, već poznata “Jeza Irokeza”, te ovim putem pozivamo sve zadarske punk bendove da se najkasnije do 17. 1. prijave e-mailom udruga.sigurecagmail.com ili na www.myspace.com/udrugasigureca, poručuju organizatori.
Uz jake snage zadarskog punka nastupit će i zagrebačka punk-folk-wellnes atrakcija grupa “Brkovi”. Podsjetimo, na prošlogodišnjoj kvalifikacijskoj večeri “Jeza Irokeza” pobjedu su s tek jednim glasom više odnijeli melodični, brzi, žestoki i uvijek veseli Disidenti, dok su iza njih ostali vrlo dobri – Tehnička greška i Black Orange Box iz Preka.