Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Zadrani na Sajmu sporta i nautike

Autor: Z L

12.02.2009. 23:00
Zadrani na Sajmu sporta i nautike

Foto: Zvonko KUCELIN



Tvrtka Tankerkomerc i njen Sektor Ribolov i nautika i ove će godine nastupati na Sajmu Sporta i nautike 2009, koji se održava u razdoblju od 18. – 22. 02. 2009 u Zagrebu. Tom prigodom će predstaviti širok asortiman nekih od svojih najrenomiranijih brandova koje zastupa, u prvom redu Ocean, danskog proizvođača kišne i termo odjeće i obuće. Ponuda će obuhvatiti velik dio asortimana kišne odjeće, a poseban naglasak bit će na termo kombinezonu.
– Zanimljivo je da svako godine kad je izlov tuna(12 i 1. mjesec) i kad Japanci sa svojim brodovima-hladnjačama za prijevoz tuna dolaze po njih u naše more, obavezna postaja smo im mi, gdje pokupe sve količine kombinezona koje imamo. Pored Oceana na sajmu će biti i bokobrani Scanmarin, tvrtke Provinor koja proizvodi i Polyform bokobrane. Bit će izloženi cilindrični bokobrani, ‘suze’, te velik izbor sidrenih bova. Što se tiče Scanmarin bokobrana, kaže Marin Slavić iz Tankerkomerca.
Ovog puta će biti predstavljena i ponuda ronilačkih maski Star LiquidSkin, Samurai Camouflage, nove peraje za podvodni ribolov, ronilački kompjuteri, te velik izbor ronilačkih odijela. Što se tiče noviteta, posebna valja istaknuti nove dezene i boje ronilačkih odijela, rukavica i čarapa. Najnoviji brown dezen odličan je za podvodni ribolov, jer se svojim bojama odlično uklapa u boje dna koje imamo na našoj obali.
Još jedan izlagač sa zadarskog područja, SAS-Vektor (Poličnik) predstavit će se u Zagrebu, i to motornim brodom Adriana 44.