Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Maskama zabranjeno u kladionice

Autor: Anamarija Bilan

12.02.2010. 23:00
Maskama zabranjeno u kladionice

Foto: A. SITNICA



I prošle godine je maskiranim osobama bilo zabranjeno ulazak u naše kladionice zbog straha da tako ne uđe neki razbojnik i opljačka kladionicu, rekla je djelatnica kladionice Germania
 U karnevalskim danima maškare zaposjednu gradove. Ima ih svagdje – po ulicama, u kafićima, trgovinama, po cijelom gradu. No izgleda da tijekom tih dana maškarama ulaz neće biti moguć u kladionice. Naime, zbog straha od mogućih pljački na ulaznim vratima brojnih zadarskih kladionica prošle je godine stajala obavijest da je ulaz maskiranim osobama zabranjen. Isto će se, kako izgleda, ponoviti i ove godine.
U nekoliko kladionica na Poluotoku saznali smo da još uvijek nisu dobili obavijest da stave upozorenje kako maskirane osobe neće pustiti u kladionicu. No očekuju da će im nadređeni uskoro javiti da na vratima izvjese upozorenja.
– Još uvijek nismo dobili obavijest da na vrata stavimo upozorenje kako maskirani ne smiju ući u kladionicu, ali očekujemo da će ovih dana nadređeni poslati takvu obavijest. I prošle godine je maskiranim osobama bilo zabranjeno ulazak u naše kladionice zbog straha da tako ne uđe neki razbojnik i opljačka kladionicu, rekla je djelatnica kladionice Germania koja je htjela ostati anonimna. Nije nam mogla reći jesu li i prošle godine imali istu obavijest, jer, kako je rekla, nije nadležna za davanje takvih informacija.
Ni djelatnica Hrvatske lutrije također nam nije mogla reći više nego da još nisu dobili nikakvu obavijest u zabrani ulaska za maskirane osobe. Prošle godine je nisu imali, dodala je.
U Prvoj sportskoj kladionici se također uzdaju u poštenje naših sugrađana i neće imati upozorenje da je maskiranim osobama zabranjen ulazak u kladionicu.