Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Maskenbal pod šatorom

Autor: Anita Ćustić

12.02.2010. 23:00
Maskenbal pod šatorom


Maskenbal je naša tradicionalna manifestacija, no s obzirom da nemamo dovoljno prostora, do sada smo ga organizirali u prostorijama našeg društva, zbog čega smo težili tome da sudjeluju isključivo naši mještani. Ove godine smo ga odlučili obogatiti i to na način da ćemo na našu prostoriju nadograditi šator i tako dobiti dodatnih tridesetak kvadrata, kazao je Zoran Krizman
Društvo Bokanjac i ove godine organizira svoj tradicionalni Maskenbal, no ovaj put znatno veći i bogatiji nego do sada zbog čega su na ovu maškaranu zabavu, koja će se održati u utorak, 16. veljače pod šatorom na Trgu Šimuna i Tadije na Bokanjcu, pozvani baš svi. Kako doznajemo u razgovoru sa Zoranom Krizmanom, predsjednikom Društva, karnevalski program započinje suđenjem i spaljivanjem Krnje u 18 sati, a početak maskenbala je predviđen za 19 sati. Maškarana svita će tako ovaj put imati priliku i za osvajanje neke prigodne nagrade i to za najbolju mušku masku, najbolju žensku masku, najbolju dječju masku i to za djecu do 13 godina te za najbolji par pod maskama, a karnevalski odbor organizira i lutriju uz prigodni domjenak. Da bi ova zabava uistinu bila na nivou kakav priliči jednom maskenbalu neće manjkati ni kvalitetnog glazbenog dijela za koji će zaduženi biti Bepo Matešić i David Ricov te pobjednice prošlogodišnjeg bokanjačkog festivala “Bokanjac traži zvijezdu” – Ivana Sutra, Sanja Škifić i Alina Kaštelan. Voditeljskom će palicom upravljati Melita Fuzul i gost iznenađenja.
– Maskenbal je naša tradicionalna manifestacija, no s obzirom da nemamo dovoljno prostora, do sada smo ga organizirali u prostorijama našeg društva, zbog čega smo težili tome da sudjeluju isključivo naši mještani. Ove godine smo ga odlučili obogatiti i to na način da ćemo na našu prostoriju nadograditi šator i tako dobiti dodatnih tridesetak kvadrata, kazao je Krizman, istaknuvši kako je ovo dokaz da se bokanjački maskenbal razvija i poprima sve šire razmjere.
Krizman je osim raznovrsnog zabavnog programa najavio i domjenak na kojemu će hrana biti besplatna za sve sudionike, dok će se piće naplaćivati po najpovoljnijim cijenama.