Ilčić: Na udaru su brak, djeca i tradicionalne vrijednosti

Slika korisnika valentinam
U Zadru o (ne)potpisivanju Istanbulske konvencije
Autor: 
Protiv smo Istanbulske konvencije kojom se u hrvatsko društvo na mala vrata uvodi rodna ideologija. Dajte nam konvenciju bez rodne ideologije sa svim dobrim i pozitivnim i odmah ćemo potpisati, rekao je Ladislav Ilčić iz udruge Glas roditelja za djecu - GROZD
Arif SITNICA
Ladislav Ilčić (prvi slijeva): Dobro je što Vlada Andreja Plenkovića još nije ratificirala Istanbulsku konvenciju

Zakon u nekim zemljama, primjerice Kaliforniji, zabranjuje upotrebu riječi - mama i tata. To smatraju diskriminatornim. Umjesto toga uvode se pojmovi roditelj 1 i roditelj 2 i umjesto zamjenice ona i on, uvodi se zamjenica ono. Njemačka sad uvodi treći rod u osobne iskaznice. U SAD-u primjerice, u školama postoji dan kad učenici trebaju doći obučeni u odjeću suprotnog spola. Također, i u vrtićima djeca se rodno odgajaju na način da dječaci oblače suknjice i da si lakiraju nokte i to sve zato da bi isporobali osjećaju li se kao djevojčice. Ukratko, mi nismo protiv prava žena i osuđujemo nasilje nad ženama i zalažemo se za njihovu zaštitu, ali smo protiv Istanbulske konvencije kojom se u hrvatsko društvo na mala vrata uvodi rodna ideologija. Dajte nam konvenciju bez rodne ideologije sa svim dobrim i pozitivnim i odmah ćemo potpisati - rekao je u ponedjeljak navečer u prepunoj dvorani Pastoralnog centra Župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije na Puntamici - Ladislav Ilčić iz udruge Glas roditelja za djecu - GROZD.

Dodao je i kako je dobro što Vlada Andreja Plenkovića još nije ratificirala Konvenciju jer će građani napokon saznati pravu istinu. Prema njegovom mišljenju, na udaru su brak, djeca i tradicionalne vrijednosti.

Marija Friedrich iz Udruge za cjeloviti spolni odgoj Teen Star objašnjavala je kako se već samim rođenjem znaju djetetove spolne karakteristike.

- Neprihvaćanje vlastitog spola je psihički poremećaj kojeg treba liječiti. Spol se ne može promjeniti kirurškim zahvatom. Stručnjaci kažu kako ne mogu promjeniti spol. Imate samo privid promjene spola - zaključila je Marija Friedrich.

Na tribini koju je organizirala građanska inicijativa - Istina o Istanbulskoj i Zadarska nadbiskupija, sudjelovao je i Mladen Klanac voditelj bračnog i obiteljskog savjetovališta Zadarske nadbiskupije.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika senka wassmer
Onima koji zele nesto mijenjati nije mjesto na obiteljskim temama. Pogotovo perverzijama kao ONO. Neka najprije rijese ono sto najvise smrdi: "pravosudje" itd.