Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Pijan jurio po Zadru, a u Crnom napao policajca

12.03.2012. 23:00
Pijan jurio po Zadru, a u Crnom napao policajca


Divlji i pijani vozač renaulta, od ranije poznat i po zlouporabi opojnih droga, vozio je od gradskog predjela Bulevar do mjesta Crno velikom brzinom, zanemarujući crvena svijetla na semaforima
Prava filmska policijska potjera za divljim i pijanim vozačem, koji je nakon što je zaustavljen i napao policajce, odigravala se u ponedjeljak oko 22 sata na večer na Jadranskoj cesti.
Divlji i pijani vozač renaulta, od ranije poznat i po zlouporabi opojnih droga, vozio je od gradskog predjela Bulevar do mjesta Crno velikom brzinom, zanemarujući crvena svijetla na semaforima, ali i policiju koja s rotacijskim svijetlima i zvučnim signalima upozoravala da se zaustavi.
Tek kada je došao do Crnog i počeo voziti makadomom policija ga je uspjela zaustaviti. Policijski automobil “defender” bio je brži na takvom terenu te su nekako uspjeli zaustaviti divljaka, koji ih je potom napao.
Jedan policajac zadobio je lakše tjelesne ozljede, a neozlijeđeni bjegunac s izmejernih 1,6 promila alkohola u krvi zadržan je u službenim prostorijama policije.
Protiv njega je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog napada na policajce.