Ingrid Antičević Marinović otpala zbog "pipl mast trast as"

Slika korisnika admin
Autor: 
ingrid anticevic marinovic
Vedran SITNICA
Ingrid Antičević Marinović

Predsjedništvo SDP-a raspravljalo je kasno poslijepodne o kandidatima za izbore za Europski parlament što će se održati 14. travnja. SDP-ovci koji će biti na zajedničkoj listi sa HNS-om i HSU-om su Tonino Picula, Biljana Borzan, Marino Baldini, Oleg Valjalo, Sandra Petrović-Jakovina, potom slijedi kandidat HNS-a Jozo Radoš, pa HSU-a (tek će se odrediti), pa vjerojatno i čelnik SDSS-a Milorad Pupovac itd.

Na listi nema tri sadašnje promatračice - ni Ingrid Antičević Marinović, nakon njezinog "pipl mast trast as" gafa, ali ni Romane Jerković i Tanje Vrbat, koje su obje došle iz 8. izborne jedinice, a zbog toga što se očekuje da će se Zlatko Komadina vratiti u Primorsko-goransku županiju, lista SDP-a u 8. jedinici je iscrpljena te bi, da su ušle Vrbat i Jerković, SDP ostao bez tih mjesta u Saboru.

Vrlo je zanimljivo da je šansu dobio Marino Baldini iz malene istarske općine Vižinada, gdje je načelnik - budući da je otpala Umažanka Vrbat, to je kompenzacija za istarske birače.

I zamjenik ministra turizma Oleg Valjalo, koji je do jučer bio zamjenik Veljka Ostojića, a sad IDS imenuje Darka Lorencina i Ratomira Ivičića u Ministarstvo turizma, također je brzopotezno, u 5 do 12, uletio na listu jer očito odlazi iz Ministarstva slijedom najnovijih događaja.

SDP-ovci su pazili da na listi budu predstavnici svih regija Hrvatske, a s obzirom da se radi o koaliciji sa HNS-om i HSU-om, ali i SDSS-om, mjesta nije bilo puno.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika evo vakoj
Prasss!