Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Treći put mu se sudi zbog incidenta od prije više od sedam godina!

Autor: Minja Gugić

12.03.2013. 23:00
Treći put mu se sudi zbog incidenta  od prije više od sedam godina!

Foto: Zvonko KUCELIN



Na prvom je suđenju Pakoštanac Milan Max Vulin zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda bio uvjetno osuđen na devet mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine, a na drugom je suđenju bio oslobođen od optužbe za pokušaj ubojstva. Sada se suđenje ponavlja


Djelovao je  pomalo zbunjeno, ali i rezignirano kada je jučer i  po treći puta sjeo na optuženičku klupu zadarskog Županijskog suda  kako bi uz pomoć svog  branitelja po službenoj  dužnosti Miše Papića, odgovarao za pokušaj ubojstva od prije više od sedam  godina.
Radi se o Milanu Maxu  Vulinu (43) koji je optužen da je 11. listopada  2005. godina u Pakoštanima ubo svog sumještanina Joška Vučkova škarama dužine 12 centimetara u vrat i teško ga ozlijedio, ali sve je srećom  završilo bez tragičnih posljedica zahvaljujući brzoj  liječničkoj intervenciji i  činjenici da ubodna rana  na Vučkovu vratu nije bila  preduboka.
Suđenje je jučer odgođeno jer se Vučkov nije  pojavio, a kako se moglo  čuti, trenutačno se liječi  na Odjelu psihijatrije.