Davor Pizek (33) ležao polomljen u bibinjskom kamenolomu tri dana

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

Davor Pizek, 33-godišnjak iz Sukošana već se više od dvadeset dana u Općoj bolnici Zadar oporavlja od teških tjelesnih ozljeda koje je zadobio pri padu u "kavu" u bibinjskom kamenolomu. Nesretni Pizek je gotovo tri dana ležao polomljen u kamenolomu, kad ga je slučajno pronašao pastir. Na poziv tog muškarca, Pizek je hitno odvezen u Opću bolnicu Zadar gdje mu je utvrđen prijelom kralježnice i odonda je oduzet od struka naniže. U međuvremenu je imao i dvije operacije noge kojoj je u jednom trenutku prijetila amputacija. Sad je, kako doznajemo iz Opće bolnice Zadar, izvan životne opasnosti, stalno je pod fizikalnom terapijom i kad mu bude bolje, ići će na rehabilitaciju u toplice.

Ova je tragedija šokirala obitelj Pizek. Kako je rekao Vlado Pizek, otac ozlijeđenog Davora, tjedan dana nisu znali gdje se Davor nalazi.

- Moj sin je bivši ovisnik, ali u zadnje je vrijeme bio dobro. Kad je nestao, drugi dan smo obavijestili policiju o tome. Nakon 7-8 dana su nam došli reći da je Davor pronađen polomljen u kamenolomu. On kaže da je išao tamo mokriti i da se poskliznuo. Ali ja ne vjerujem da je to bilo slučajno, rekao je njegov otac Vlado.

No, sam Davor cijelo vrijeme tvrdi da se u kamenolomu poskliznuo i pao. Tako ni u policiji, ni u Općinskom državnom odvjetništvu nemaju sumnje da se ovdje radilo o ikakvom kaznenom djelu, osobito nakon što su policajci izišli na mjesto događaja i u nekoliko navrata razgovarali s ozlijeđenim Davorom.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno