Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Prikupljaju se donacije za štićenike Psihijatrijske bolnice Ugljan

13.03.2019. 13:28
Prikupljaju se  donacije za  štićenike  Psihijatrijske  bolnice Ugljan


Pod motom "Odvojimo za one kojima doista treba, uljepšajmo im Uskrs!", mali ljudi velikog srca, humanitarci iz Strukovne škole Vice Vlatkovića okupljeni u Facebook grupi "400 papuča", a predvođeni  spremačicom škole Ivanom Matković, ponovno pozivaju svoje sugrađane da doniraju potrepštine za štićenike Psihijatrijske bolnice  Ugljan.
Ovo je druga godina za redom da se organizira akcija za bolnicu na  Ugljanu, napisala je u grupi Ivana Matković. Prošle godine prikupljale su  se papuče (po kojima je akcija dobila ime), pelene, posteljina, jastuci,… ,  a ove godine u dogovoru s djelatnicima bolnice prikupljat će se posteljina, koje trenutno najviše nedostaje. Isto tako, potrebne su i pidžame,  trenerke, donje rublje, cipele,papuče, ručnici, a dobrodošle su i  novčane  donacije. Sve navedeno prikupljat će se u Strukovnoj školi Vice Vlatkovića.
Matković naglašava kako akcija traje do Velike subote kada će se sve  prikupljene stvari odnijeti u Psihijatrijsku bolnice Ugljan i moli sve donatore da roba i ostale donirane stvari ne budu poderane.
Ukoliko želite donirati, a ne možete donijeti stvari u školu, kontaktirajte broj 099/258-8413.