VESLANJE Zadrani ukupni pobjednici

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
U Splitu održan memorijal Zlatko Celent
Autor: 
Prva mjesta osvajali su Leon Mikulić u seniorskom samcu, dvojac na pariće mlađih juniorki, dvojac na pariće kadeta, dvojac na pariće kadetkinja, četverac GIG kadeta te četverac GIG mlađih kadeta
Veslački klub Jadran
Zlatni osmerac mlađih juniora

Veslači Jadrana uspješno su počeli novu sezonu nastupom  na prvoj Regati Kupa Dalmacije održanoj u Splitu. Uz ukupnu pobjedu  na regati, bili su najbolji i pojedinačno u kategorijama kadeta i seniora, a  ostvarili su i najveći broj prvih mjesta od svih klubova koji su nastupili na  regati. Odlične uvjete za veslanje na regatnoj stazi u Spinutu nije omela  ni kiša, koja je okupala veslače neposredno pred početak natjecanja. Jadran je nastupio u svim kategorijama, od mlađih kadeta do seniora, a  ukupno je ostvareno sedam prvih, šest drugih i dva treća mjesta.

Prva mjesta osvajali su Leon Mikulić u seniorskom samcu, osmerac  mlađih juniora u sastavu Lovre Lapčić, Frane Bencun, Luka Pera, Luka  Ivković, Jakov Grković, Ivan Mustać, Petar Miloš, Bernard Murtić i kormilar Ivano Sukara, zatim dvojac na pariće mlađih juniorki u sastavu Ivana  Sladić i Sara Žuvanić, u dvojcu na pariće kadeta Dominik Ferjančić i Antonio Pavlović, u dvojcu na pariće kadetkinja Mara Bencun i Lucija Kasap, četverac GIG kadeta u satavu Toma Rogić, Elvis Vrkić, Paulo Švorinć,  Matej Milin i kormilar Nikola Tot, te četverac GIG mlađih kadeta u sastavu Luka Stepanec, Lovre Kurtin, Duje Kanjer, Stipe Benković i kormilar  Ivano Sukara.

Druga mjesta osvajali su Andreas Vaško i Leon Mikulić u dvojcu na pariće seniora, Iva Karačić u samcu seniorki, Dominik Cimera i Ivan Validžić u dvojcu bez kormilara seniora u memorijalnoj utrci koja se  održava u spomen na legendu splitskog i hrvatskog veslanja, Zlatka Celenta.

Još su drugi bili Margita Andrić u samcu mlađih juniorki, Luka Pera i  Frane Bencun u dvojcu na pariće mlađih juniora, Đani Švenjak u samcu  mlađih kadeta te Petra Babara i Lana Barešić u dvojcu na pariće mlađih  kadetkinja.

Treći su bili u četvercu na pariće mlađih juniora Jakov Grković, Ivan  Mustać, Petar Miloš i Bernard Murtić te Lovre Lapčić i Luka Ivković u  dvojcu na pariće mlađih juniora.

Još su nastupili i zauzeli peta mjesta, Maris Milin, u seniorskom samcu, Dominik Šango u samcu juniora, Adrijan Lazanja, Ante Dukić, Filip  Mijić, Andrija Masnić u četvercu na pariće mlađih juniora, Matija Kovačević u samcu kadeta te Nikola Tot u samcu mlađih kadeta. Ela Žuvanić bila je šesta u samcu seniorki.

Nastup u Splitu bio je dobra najava za nastavak sezone i potvrda dobrog rada u zimskom periodu. Sezona Kupa Dalmacije nastavlja se regatom u Šibeniku, koja će se održati 23. ožujka.

Na regati u Splitu veslače su pratili treneri Branimir Vujević, Marko  Dragičević i Petar Milin, a na ispomoći im je bio i Branko Fain.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno