MARJANA BOTIĆ Ne trošite vrijeme svih uključenih u ovu neproduktivnu sagu sa županijskim sjednicama!

Slika korisnika mkvanja
Treći put zakazana sjednica Županijske skupštine Zadarske županije
Zvonko KUCELIN
Još jednom otkazana sjednica Županijske skupštine

"Nastavak nastavka" županijske sjednice održat će se u ponedjeljak u 12 sati.  Možda bude treća sreća pa taj put župan uspije odgovoriti na vijećnička  pitanja i razmotre se 22 točke koliko ih je predviđeno dnevnim redom.

Vezano uz drugo otkazivanje sjednice putem priopćenja javila se Marjana Botić iz Akcije mladih

"Vladajući uopće nisu svjesni da su oni odgovorni za nerad i nered  Županijske skupštine Zadarske županije.

Budući da vladajuća koalicija HDZ-a nije uspjela osigurati kvorum za  nastavak 10. sjednice Županijske skupštine prekinute u srijedu, 6. ožujka i nastavljenu danas, 13. ožujka i pored činjenice da su članove vladajućih obavijestili ranije nego oporbu koja je o nastavku sjednice obaviještena na sam dan sjednice, kao vijećnica Akcije mladih, koja na   skupštinu dolaziti raditi, a ne se zafrkavati želim izraziti potpuno javno  neslaganje načinom na koji je HDZ provodi, bolje reći sprovodi, politiku.

Staljinističko totalitarne metode, nikakva komunikacija, kazne za  naše konstruktivne prijedloge, stalne opomene i sve to uz nemogućnost održavanja kvoruma… Takav neozbiljan pristup vođenju sjednica  kod mene i kolega iz Akcije mladih samo izaziva normalnu građansku  protureakciju i uzrokuje niz problema, budući da točke koje su ostale  neriješene za nas u Akciji mladih nisu samo točke; to su koncesije za  dagnje, azil za životinje, početak prostorno planskih izmjena za koje  smo se nadali da će zaštiti zdravlje građana od zračenja baznih stanica  mobilnih operatera...

Ovim putem također javno pozivam Ministarstvo uprave da vladajućem HDZ-u u Zadarskoj županiji pruži neophodnu asistenciju kako  bi se sredili i ubuduće ne trošili i naše i vrijeme svih uključenih u ovu  neproduktivnu sagu sa županijskim sjednicama", stoji u priopćenju koje je potpisala Marjana Botić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)

Komentari

Slika korisnika mete
Što se tiče predsjednika skupštine nije čudno. Čovjek je po struci vatrogasac. Moj prijedlog je neka se učlani u stranku Veljka Kajtazija.