Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

SAN ILI JAVA Stroj za liječenje koronavirusa pomoću svjetlosnog spektra Sunca

13.03.2020. 15:42


Davor Peić, umjetnik i izumitelj iz Sukošana, tvrdi da ima izum za zaustavljanje i izlječenje od koronavirusa COCID-19, uređaj težak 300 grama s kojim bi s dva ili tri tretmana godišnje bio učinkovito rješenje za sve bolesti i viruse.
– Imam prototip stroja za energetsko fotodinamično liječenje čistom energijom za sve bolesti i viruse. Moj stroj radi samo uz upotrebu svjetla, čiste energije, kompletnog dijela svjetlosnog spektra Sunca. Poput nježnog zagrljaja anđela života, tvrdi Peić.


Čišćenje organizma 100 posto
Još je 1860. godine, kaže on, teozofkinja Helena Petrovna Blavavtsky iz Ukrajine, koja je već sa četiri godine govorila šest svjetskih jezika, tvrdila da organizam od Boga stvoren milijunima godina sinkronizira energiju širokog sunčevog spektra, vraća tijelo u normalno fiziološko stanje.
– Kod ove metode je 100 posto čišćenje organizma. Ovom neinvezivnom metodom može se uništiti svaki tip virusa u ljudskim i inim organizmima i čisti metabolizam organizma, jer su se organizmi milijunima godina sinkronizirali na kompletni spektar Sunčeve Orgonske energije, te svaki uljez biva uništen za nekoliko dana. Dakako ovo je preventivno liječenje za dizanje imuniteta, dobivanje vrhunskog nivoa imuniteta za sve bolesti i viruse. Sve uz liječničku kontrolu i upotrebu potrebitih medicinskih lijekova i cjepiva, naglasio je Peić.
Davor Peć je 11. ožujka iz Pošte u Sukošanu na adresu Vlade RH poslao papire o svom izumu. Pozitivno ili negativno mišljenje za provođenje kliničkih ispitivanja lijekova, medicinskih patenata i izuma daje Središnje povjerenstvo pri Agenciji za lijekove i medicinske proizvode.


Najpoznatiji po geomagnetskom apsorberu
– Sve bi moglo biti gotovo za šest mjeseci, naravno ako moj izum bude prihvaćen i prođe medicinsko testiranje, mišljenja je Peić.
Sukošanskom izumitelju 11 izuma je ušlo u knjigu »Management i poduzetnišvo«. Ipak, najpoznatiji je po geomagnetskom apsorberu, uređaj koji bi iz statičkog magnetskog polja posebnim postupkom dobivao električnu energiju, što bi bilo otkriće stoljeća i izum za kojim tragaju znanstvenici i izumitelji u svim zemljama svijeta. Međutim, i nakon 25 godina sve je na početku, Davor Peić je zaista neshvaćen kao izumitelj.
– Vlada RH je još 1995. bila zainteresirana za geomagneski apsorber, a i one poslije. Napravljen je znatno umanjeni prototip, ali je zapelo jer nisam htio odati tajnu rada uređaja prije ugovora o međusobnim pravima na revolucionarni izum, da mi ne ukradu izum i pantent, zaključio je Davor Peić.