Božo Gladović u zatvoru

Slika korisnika admin
lisice
Gladović će iza rešetaka razmisliti o nastavku nadriliječničke karijere

Božo Gladović (49), samozvani nadriliječnik iz Vukšića kod Benkovca uhićen je i priveden na izdržavanje dvadesetodnevne zatvorske kazne u zadarski zatvor.

Naime, njega je prošlog tjedna uhitila benkovačka policija, a za njim je prije nekoliko mjeseci bila raspoisana i tjeralica jer se nije pojavljivao na zakazanim sudskim ročištima u benkovačkom Općinskom sudu.

Podsjetimo, protiv Bože Gladovića vodilo se nekoliko odvojenih postupaka temeljem prijava zbog prijevare i nadriliječništva koju su protiv njega podigli brojni građani, a koji su konzumirali njegov „čudotvorni" sirup protiv dijabetesa.

Svim oštećenim osobama Gladović je prodavao bočice, s još uvijek nepoznatom tekućinom za cijenu od tri tisuće kuna, a za koju je on tvrdio da je učinkoviti lijek protiv dijabetesa. Nakon što bi prodao lijek, Gladović bi netragom „nestajao", a s kupcima bi izbjegavao daljnje kontakte tako što je mijenjao broj mobitela.

Procjenjuje se da je građane oštetio za nekoliko stotina tisuća kuna, a vjeruje se i da je broj oštećenih znatno veći nego što se zapravo zna.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika vesko budva
Nadam se da nijesam zakasnio od 2004 te godine da se javim i zatrazim pomoc.Naime Bozo Gladovic je i mene kao i mnoge ostale prevario na najgori moguci nacin u pokusaju, da spasim kcerku, tada je imala 6 ipo godina. Saznao sam preko interneta da je covjek pronasao lijek za diabetes i da uspjesno lijeci sa svoje 4 flasice, koje su tada kostale 800 eura. Stupio sam sa njim u kontakt i odmah mi je poslao, a posto sam ja iz Crne Gore, trebalo je da cekam na autobusnom kolodvoru u Dubrovniku autobus iz Benkovca. Lijek sam poceo da dajem kcerki i posle jednog dana je bilo pitanje, hoce li prezivjeti ili ne , ako ne dobije insulin. Zvao sam ga nebrojeno puta, saznao preko njegove obitelji desetine njegovih mobilnih brojeva, potrosio puno para na pozive, dobijao ga, on me savjetovao kako da nastavim, i na kraju od toga sam dobio samo to, sto mi je dijete u zadnji cas jedva ostalo zivo.Izgubio mu se svaki trag, njegova obitelj ga je krila, tako da i oni zasluzuju kaznu isto kao i on. Molim vas, postoji li nacin ili sluzba kojoj se mogu i ja prikljuciti da tuzim pomenutog kriminalca i njegovu obitelj. ako neko nesto zna molim vas da mi se javi. Jovicic Veselin Mainski put 12 85310 Budva Crna Gora Tel +38269054556