Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Umjesto boravka u ćeliji, Ava izabrala blato Farme

Autor: Valentina Mlađen

12.04.2010. 22:00
Umjesto boravka u ćeliji, Ava izabrala blato Farme

Foto: Sebastian GOVORČIN



Ava Karabatić danas započinje svoju avanturu u reality showu Nove Tv “Farma” gdje je ušla zajedno s osebujnim pjevačem, pod imenom Ivan Hrvatska. Dan prije odlaska na Farmu, Avu smo zatekli na tretmanu uljepšavanja.
– Ja sam takav tip da se volim njegovati i voditi brigu o sebi, za mene je to veoma važno. Iz tog razloga imam cijeli tim za uljepšavanje koji se brine o njezi moje kose, lica pa i noktiju i jako sam im zahvalna na trudu i vrhunskoj usluzi koju mi pružaju, objasnila je Ava. Odlazak na Farmu, mjesto gdje je uljepšavanje bačeno u zadnji plan, a količine vode, struje i ostalih higijenskih pomagala koje uzimamo zdravo za gotovo su ograničene, bit će pravi izazov za kontroverznu starletu.
– To će za mene biti jedan veliki izazov. Lijepo je spavati u hotelu i uljepšavati se te imati sve potrebno, ali mora se u životu nešto i pretrpjeti kako bismo naučili lekciju. Ne kažem da će mi biti lako ili odlično, ali to mi je način da upoznam sebe i svoje mogućnosti, objašnjava menekenka. A osim same sebe slijedit će i upoznavanje i suživot s ostalim stanarima Farme. Bit će uzbudljivo gledati čime će Ava osvojiti ostale stanare i kako će se uklopiti u seoski način života. Do sada je uočeno da na Farmi obično dobro prolaze oni koji znaju kuhati i cijenjeni su od svih stanara.
– Moram priznati da ne znam kuhati. Zapravo sam ja više intelektualni tip. Između obaveza na fakultetu i posla, podučavam djecu, obično samo nešto na brzinu pregrizem. Ako je neka prigoda ručam u restoranu ili u menzi, kao i svi ostali studenti, tako da nikad ne kuham jer ne stignem uz ostale obaveze, kaže Ava za sebe.
Ako se Ava neće naći kao kuharica u kuhinji morat će preuzeti poslove vezane za poljoprivredu ili rad sa životinjama. Možda će joj to bolje ležati od kuhače.
– Nikad u životu nisam bila na selu i ne razumijem se ni najmanje u poljoprivredu i ostali dio seoskog života. Bit će mi to jedna dobra lekcija, da malo upoznam i taj seoski način života s obzirom da sam ja u potpunosti gradska cura. Jako volim životinje i ovčice i blekice i kozice pa čak i ove veće poput kravica. Jedino ne volim ptice, iako nemam ništa protiv njih, a ni kokice mi zbilja nisu drage, opisala je Ava svoje dosadašnje iskustvo farmerskim životom.
Kako ne zna ni kuhati, a nije baš dobra ni u poljoprivrednim poslovima manekenka će farmere morati osvojiti svojim šarmom. Prije odlaska u Farmu čeka je oproštaj sa zaručnikom Špirom Miličićem. Dok se Ava odlazi zabaviti Špiri ostaje promatrati svoju dragu okruženu drugim muškarcima.
– Špiro je čovjek da se to ne može opisati riječima. Do sada sam prekrasne ljubavne priče gledala samo u filmovima poput Titanika i mislila da se ne događaju u stvarnosti, dok nisam prohodala sa svojim Špirom. Sudjeluje u svemu sa mnom i ovim zadnjim pripremama i pazi na svaki detalj. On je jako ponosan na mene i neće biti nikakvih problema dok smo razdvojeni. Naša ljubav je za sva vremena i mi smo kao vjenčani, iako nije još na papiru, naša ljubav je toliko čvrsta, uvjerena je manekenka te smatra da mjesta za ljubomoru nema. A kako je svojevremeno provela noć iza rešetaka i očekuje je suđenje za ucjenu profesora Živka Nižića, iskustvo koje također dijeli s voljenim Špirom, ali i svojom majkom pitali smo Avu za kraj misli li da će joj na Farmi biti gore nego u ćeliji.
– Mislim da se to ne može usporediti. Iako sam tamo provela samo jednu noć ipak boravak u ćeliji, u kojoj nema ničega osim zidova i ne vidi se svjetlost dana, nego samo nekoliko zraka sunca koje dopiru kroz prozor, neusporediv je s boravkom u prirodi. Uza sav naporan rad, smrad od životinja, blato i glib, gledanje zelenila trave i cvijeća te seoskog okruženja nikako se ne može usporediti s mrakom ćelije, prisjeća se Ava koja, podsjećamo, odlaskom u Farmu izbjegava i odlazak na suđenje na Općinski sud u Zadru zakazano protiv nje, Špire i njezine majke za 16. ožujka.